Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Έβρος: Η άγνωστη αλήθεια του αυτοκινήτου που βλέπετε – Τίποτα το μεμπτό εκ πρώτης όψεως [pics]

Έβρος: Η άγνωστη αλήθεια του αυτοκινήτου που βλέπετε – Τίποτα το μεμπτό εκ πρώτης όψεως [pics]

Ένας 47χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πλαστογραφία. Η αλήθεια πίσω από αυτό το αυτοκίνητο.

Στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας 47χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, το βράδυ της 14ης Απριλίου, ο 47χρονος κατηγορούμενος, οδηγώντας ΙΧ αυτοκίνητο μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να φύγει από την Ελλάδα. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με αξιωματούχους της FRONTEX προέκυψε ότι το ΙΧ αυτοκίνητο είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Ιταλίας για κλοπή, ο αριθμός πλαισίου του οχήματος είναι παραποιημένος και η άδεια κυκλοφορίας που κατείχε και επέδειξε ο δράστης είναι πλαστή!

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, το αυτοκίνητο, ένα ζευγάρι πινακίδες κυκλοφορίας αλλά και η πλαστή άδεια κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.

Αν. Μακεδονία και Θράκη Τελευταίες ειδήσεις