Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αναβολή για τον παιδεραστή του Ρεθύμνου – Την Πέμπτη “θα καταθέσουμε στοιχεία”

Αναβολή για τον παιδεραστή του Ρεθύμνου – Την Πέμπτη “θα καταθέσουμε στοιχεία”
ΦΩΤΟ greveniotis

Αναβολή ζήτησε και πήρε για την Πέμπτη, ο καταδικασμένος ως παιδεραστής του Ρεθύμνου που οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Γρεβενών. Συνελήφθη λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκιση του από τις φυλακές Γρεβενών, για παραβίαση του περιοριστικού όρου που του έχει επιβληθεί.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η δικηγόρος του, Κυριακή Πακιρτζίδου, ο πελάτης της δεν παραβίασε κανέναν όρο και αυτό θα αποδειχθεί με στοιχεία τα οποία θα κατατεθούν την Πέμπτη στα Γρεβενά.


Ο άνδρας είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στο Ρέθυμνο, τον Δεκέμβριο του 2011, για κατάχρηση σε ασέλγεια εις βάρος τριών ανηλίκων. Τον Μάιο του 2013 καταδικάστηκε για τις πράξεις του, κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης, εις βάρος 36 παιδιών.

Έχει καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξη ενώ το 2016 το Εφετείο του επέβαλε ακριβώς την ίδια ποινή, από τα οποία εκτιτέα, βάση νόμου, είναι τα 25 έτη.

Ο κατηγορούμενος αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Γρεβενών, αφού εξέτισε μόλις, οκτώ χρόνια και πέντε μήνες κάθειρξης. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το βούλευμα με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του, ο κατηγορούμενος ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς. Ωστόσο, εκείνος εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

Πηγή: greveniotis, star-fm.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις