Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ανδραβίδα: Πώς έγινε το άγριο φονικό – Ο δράστης φόρτωσε σε τρέιλερ τα πτώματα

Ανδραβίδα: Πώς έγινε το άγριο φονικό – Ο δράστης φόρτωσε σε τρέιλερ τα πτώματα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα, όπου μια οικογένεια βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της. Η ιατροδικαστική εξέταση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, καθώς το βράδυ δεν υπήρχε ηλεκτροδότηση στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν πλέον στη διάθεσή τους νέα στοιχεία από τους χώρους του σπιτιού της Ανδραβίδας, όπου εντοπίστηκαν δολοφονημένοι το βράδυ της Τετάρτης ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σοροί του 32χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας δύο ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο πάτωμα της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ.

Σημειώνεται πως το μόλις ενός έτους παιδί, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδερφό του.

Ακόμη, μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

Το χρονικό της τετραπλής δολοφονίας

Η άγρια δολοφονία αποκαλύφθηκε όταν το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, που η μητέρα είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο, επέστρεψε στο σπίτι. Το παιδί απουσίαζε από το σπίτι από τις 2 μέχρι τις 7 και έπαιζε με τους φίλους τους στην πλατεία της γειτονιάς.

Σε αυτό το διάστημα ο δράστης μπήκε στο σπίτι και σκότωσε τον 32χρονο και την 37χρονη με πυροβολισμούς. Ωστόσο, το μένος του δεν σταμάτησε στη δολοφονία του ζευγαριού και αποφάσισε να σκοτώσει και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Με τερατώδη ψυχραιμία προκάλεσε ασφυξία στο δίχρονο και στη συνέχεια στο μωρό που βρισκόταν στην κούνια του… 

Στη συνέχεια προσπάθησε να φορτώσει τα πτώματα σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, όμως κάτι τον τρόμαξε και εγκατέλειψε την προσπάθεια. 

Στις 7 περίπου το απόγευμα το μεγαλύτερο παιδί επέστρεψε στο σπίτι και ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού αντίκρυσε νεκρούς τους γονείς του. Βλέποντας νεκρό το μωρό αδερφάκι του το πήρε αγκαλιά και βγήκε έντρομο τρέχοντας από το σπίτι καλώντας σε βοήθεια

Αρχικά οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πατέρας δολοφόνησε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε, γρήγορα όμως το σενάριο αυτό εγκαταλείφθηκε και πλέον οι αρχές στρέφουν τις έρευνες στον πρώην σύζυγο της οικογένειας.

«Δεν ακούστηκε τίποτα»

Συγκλονισμένοι εμφανίστηκαν οι γείτονες της οικογένειας. Γυναίκα που γνώριζε την οικογένεια, σύμφωνα με το flamis.gr, ανέφερε πως δεν άκουσαν τίποτα: «Είναι τρομερό αυτό που έχει συμβεί. Δεν ακούστηκε τίποτα, ένας τσακωμός, ουρλιαχτά κάτι για να καταλάβουμε πως κάτι κακό έχει γίνει». 

Όπως είπε, το ζευγάρι ζούσε στο συγκεκριμένο σπίτι εδώ και δυο χρόνια: «Το ζευγάρι ήταν από την Αλβανία και στο συγκεκριμένο σπίτι έμεναν τα τελευταία δυο χρόνια. Ήσυχο ζευγάρι δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα. Η Μαρία πρέπει να ήταν γύρω στα 28 με 30 και ο Γιώργος λίγο μεγαλύτερος. Εκείνη ήταν ευγενέστατη πάντα με τα παιδιά της, ενώ εκείνον θα τον περιέγραφε λίγο κυκλοθυμικό, δεν μίλαγε πολύ εκτός από τα τυπικά. Βέβαια ήταν εργατικός όσο κανένας από το πρωί μέχρι το βράδυ στη δουλειά».

«Όταν είχαν έρθει στη γειτονιά το μεγάλος τους το παιδί ο Αλί ήταν 1 έτους και το μικρό ο Έντι 40 ημερών. Η Μαρία είχε κι ένα παιδί 12ετών τον Μιχάλη από τον πρώτο της γάμο. Τον είχε μαζί της εδώ πηγαίνει σχολείο», σημείωσε. 

«Ο πρώην σύζυγος της ξέρω ότι μένει στο Λουτράκι. Είχαν τα τελείως τυπικά, όπως κάθε χωρισμένο ζευγάρι. Τώρα στο χωριό λέγετε πως ίσως το φονικό να μην το έχει κάνει ο Γιώργης ή ο πρώην σύζυγος, αλλά να το έχει κάνει ένα εντελώς άλλο άτομο. Τι να πω δεν έχω λόγια γιατί στην ουσία εμείς δεν ακούσαμε τίποτα. Η αστυνομία ήρθε γύρω στις 19:30 και μας χτύπησε το κουδούνι και μας ενημέρωσε» αποκάλυψε.

Όπως είπε η γειτόνισσα το ζευγάρι δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και πρόσθεσε: «Η κοπέλα επειδή τα παιδιά ήταν μικρά δεν έβγαινε έξω από το σπίτι. Ο Γιώργος έφερνε τα ψώνια. Ακόμα και τον καφέ της, τον έφερναν στο σπίτι. Άντε μέχρι την πόρτα της, μια βόλτα στη γειτονιά και το καλοκαίρι μέχρι την πλατεία. Έχω συγκλονιστεί γιατί σαν ζευγάρι πέρα από κάτι μικροτσακωμούς δεν είχαν κάτι άλλο. Δεν φαινόταν να την ζήλευε, τα πήγαιναν καλά μαζί. Δεν είμαστε και στο μυαλό κανενός βέβαια αλλά τι να πω».

Το παιδί θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο 12χρονος που έχασε ξαφνικά όλη την οικογένειά του θα εξεταστεί από ειδικό παιδοψυχολόγο. Το παιδί θα κληθεί να απαντήσει για όλα όσα αντίκρυσε, αλλά και για τις σχέσεις του βιολογικού πατέρα του – και πρώην συζύγου του θύματος – με την οικογένεια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις