Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ανδραβίδα: Πώς βαρυποινίτες στις φυλακές Κορυδαλλού «έστειλαν» τον μακελάρη στην ψυχιατρική πτέρυγα

Ανδραβίδα: Πώς βαρυποινίτες στις φυλακές Κορυδαλλού «έστειλαν» τον μακελάρη στην ψυχιατρική πτέρυγα

Ο 60χρονος που ομολόγησε το στυγερό έγκλημα στην Ανδραβίδα φοβάται για τη ζωή του. Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και από εκεί στην ψυχιατρική πτέρυγα όπου κρατείται φρουρούμενος…

Ο 60χρονος που διέπραξε το στυγερό έγκλημα στην Ανδραβίδα κρατείται πλέον στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού για λόγους ασφαλείας. Οι πληροφορίες για απειλές από βαρυποινίτες των φυλακών, οδήγησαν όπως φαίνεται τους υπεύθυνους να πάρουν την απόφαση της μεταφοράς του. Στην πτέρυγα κρατείται φρουρούμενος. Για την ώρα έχει ομολογήσει τις δολοφονίες των γονέων, ενώ για τα δύο παιδιά που βρέθηκαν νεκρά, λέει από την πρώτη στιγμή πως δεν θυμάται τι έκανε.

Ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε πως κατά τη δική του άποψη ένας άνθρωπος που κάνει τέτοιο έγκλημα, αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Χαρακτήρισε σωστή τη μεταφορά του πελάτη του και ανέλυσε την υπερασπιστική του γραμμή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Σπύρο Ανδριόπουλο, ο οποίος να υπενθυμίσουμε ότι έχει διοριστεί από τα δικαστήρια, ο 60χρονος κρατείται στην Ψυχιατρική Πτέρυγα του Κορυδαλλού κυρίως για λόγους ασφαλείας, αφού σε πρώτη φάση δεν έγινε δεκτό το αίτημα του κ. Ανδριόπουλου για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, το οποίο όμως πρόκειται να επαναλάβει.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις