Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανεγκέφαλοι! Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης, 01.12.2020, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας για να αρχίσουν τη σχετική έρευνα με τη συνδρομή κλιμακίου του ΤΕΕΜ (του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes.gr, το τηλεφώνημα έγινε στο 166 και ο άγνωστος ανέφερε ότι τοποθετήθηκε βόμβα στον 3ο όροφο του νοσοκομείου που εφημερεύει, δηλαδή στην κλινική Covid-19 του Παπαγεωργίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η είσοδος στο νοσοκομείο που εφημερεύει δεν έχει απαγορευτεί για τους ασθενείς και για τα περιστατικά που φτάνουν με ασθενοφόρα.

Περίπου μία ώρα αργότερα έγινε γνωστό πως το τηλεφώνημα ήταν… φάρσα, από κάποιον που προφανώς θεώρησε πως ειδικά αυτή την εποχή, που ο κορονοϊός “γονατίζει” τα νοσοκομεία, ήταν καλή ιδέα να κάνει μια τέτοια φάρσα.

Η ανακοίνωση του Παπαγεωργίου: «Κανονικά συνεχίζεται, μέχρι τις 8 αύριο το πρωί της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου 2020, η εφημερία του Νοσοκομείου, μετά τη λήξη του συναγερμού που προκάλεσε απειλητικό τηλεφώνημα αγνώστου για βόμβα, νωρίς σήμερα το απόγευμα. Οι δυνάμεις της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο αποχώρησαν, αφού ολοκλήρωσαν την έρευνα. Ως εκ τούτου, η εφημερία που βρίσκεται σε εξέλιξη, συνεχίζεται κανονικά.»

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις