Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ανείπωτη τραγωδία στην Ανδραβίδα: Νεκρό 10χρονο κορίτσι που διαγνώστηκε με αμυγδαλίτιδα

Ανείπωτη τραγωδία στην Ανδραβίδα: Νεκρό 10χρονο κορίτσι που διαγνώστηκε με αμυγδαλίτιδα

Ένα κορίτσι μόλις 10 ετών από την Ανδραβίδα κατέληξε στο νοσοκομείο του Πύργου. Ως πιθανή αιτία θανάτου του μικρού παιδιού εξετάζεται το σηπτικό σοκ, ωστόσο, φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την patrinews περίπου στις 10.30 το πρωί στην Ανδραβίδα έφτασε συνοδευόμενη η 10χρονη στο Κέντρο Υγείας. Ήταν φανερά αδύναμη και στεκόταν όρθια με δυσκολία.

«Μόλις μας έφεραν το κορίτσι, δράσαμε άμεσα και χωρίς καθυστέρηση. Η πίεση του παιδιού ήταν πολύ χαμηλή, ενώ το καρδιογράφημα ήταν πολύ κακό. Με τον ορό το παιδί συνήλθε κάπως. Μου είπε ότι πριν από μέρες την είχε δει γιατρός και είχε διαγνώσει αμυγδαλίτιδα και μάλιστα εμπύρετη», λέει ο προϊστάμενος του Κέντρου Υγείας Ανδραβίδας.

Λόγω σοβαρότητας της κατάστασης κρίθηκε ότι το κορίτσι έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο του Πύργου. Ένας παιδίατρος και η μητέρα του κοριτσιού συνόδευσαν την μικρή με ασθενοφόρο.

«Στις 13.30 και μόλις είχα επιστρέψει στο Κέντρο Υγείας Ανδραβίδας. Τηλεφώνησα στο νοσοκομείο του Πύργου και μου είπαν ότι το κορίτσι διασωληνώθηκε. Μισή ώρα μετά με κάλεσαν από το νοσοκομείο και μου είπαν ότι δυστυχώς το κορίτσι κατέληξε…», δήλωσε συντετριμμένος ο παιδίατρος στην Patrisnews.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις