Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ανησυχία στον Εχίνο! 11 νέα κρούσματα κορονοϊού

Ανησυχία στον Εχίνο! 11 νέα κρούσματα κορονοϊού
ΦΩΤΟ xanthinea

Σύμφωνα με την επίσημη καθημερινή ενημέρωση, σήμερα καταγράφηκαν συνολικά 15 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας. Από αυτά, τα 11 είναι και πάλι από την περιοχή του Εχίνου.

Μάλιστα και ο ένας θάνατος που ανακοινώθηκε σήμερα, είναι από την ίδια περιοχή. Πρόκειται για έναν 74χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Ξάνθης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης την περασμένη Πέμπτη. Τα ξημερώματα άφησε την τελευταία πνοή του.

Θυμίζουμε ότι η Ξάνθη είναι με μερικό lockdown μετά τα απανωτά κρούσματα κορονοϊού. Μάλιστα, έχουν παρθεί και επιπλέον μέτρα στην κοινότητα του Εχίνου επειδή εκεί παρουσιάζονται τα περισσότερα κρούσματα…

Click4More: Πυροβολισμοί στον Εχίνο! “Βράζουν” οι κάτοικοι για τη νέα καραντίνα

Μεταξύ των μέτρων είναι η απαγόρευση δημόσιων και ιδιωτικών συγκεντρώσεων, η απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών από τις 21:00 ως τις 07:00 της επομένης αλλά και η απαγόρευση μετάβασης εργαζομένων εντός και εκτός Εχίνου. Επίσης, υπάρχει αναστολή λειτουργίας νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων.

Στο μεταξύ, επεισόδια δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, καθώς κάτοικοι της Ξάνθης και ιδιαίτερα του Εχίνου, θεωρούν ότι είναι στοχοποιημένοι και αντιδρούν στα νέα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης…

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις