Τετάρτη, 8 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ανώγεια: Ο άγνωστος διάλογος του Αλέξη Τσίπρα με ιερέα μέσα σε εκκλησία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

O παπά Αντρέας οδήγησε τον Αλέξη Τσίπρα μέσα στην εκκλησία και αποκάλυψε στο NewsIt.gr, τον ιδιαίτερο διάλογο που είχαν…

Όπως είπε ο παπα-Αντρέας την ώρα της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στους δρόμους των Ανωγείων τον ”τράβηξε” από τον κόσμο και τον οδήγησε μέσα στην εκκλησία, όπου και συνομίλησαν για 10 λεπτά. 

«Τον έπιασα αγκαλιά και του είπα ότι θα τον πάω μέσα στον καπετάνιο μου, τον Άγιο Γεώργιο να τον υποδεχτώ. Έκλεισα την πόρτα και έμειναν όλοι άφωνοι, έξω! Μείναμε δέκα λεπτά και εκεί του είπα κάποιες αντρίκειες κουβέντες. Τη μία θα σου πω. Του ‘πα να παίξει γροθιά στο μαχαίρι κι ας ματώσει. Και να σκεφτεί καλά να σκύψει στα ματωμένα χώματα και να πάρει δύναμη.

Τα υπόλοιπα που του ‘πα δεν λέγονται. Εχουν να κάνουν με προσωπικό επίπεδο, δικό του. Ηταν σκληρές οι κουβέντες. Μου λέει “δεν φοβάμαι να ματώνω”».

Εν τω μεταξύ η υποδοχή που επιφύλαξαν στον Αλέξη Τσίπρα οι κάτοικοι στα Ανώγεια ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, καθώς δεχόταν συνεχώς τα κεράσματα τους, ενώ η κάμερα κατέγραψε επτά δίσκους με ρακές και πολλά τσουγκρίσματα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι διάλογοι του Αλέξη Τσίπρα με τους κατοίκους του χωριού, στους οποίους φαίνεται ο πρώην Πρωθυπουργός, να λέει «μέχρι να πάω να μιλήσω θα έχω γίνει ντίρλα». Στο τέλος ο Αλέξης Τσίπρας είπε: «Θα πάμε για αλκοτέστ στο τέλος».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε