Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ανθρώπινο κρανίο στην Κρήτη: Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο

Ανθρώπινο κρανίο στην Κρήτη: Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Στο Ηράκλειο μεταφέρθηκε το κρανίο που εντοπίστηκε στη Ντία, για να γίνουν οι ειδικές εργαστηριακές εξετάσεις σε μια προσπάθεια να πέσει φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το cretapost, οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια καθώς για την ώρα, δεν ξέρουν ούτε σε ποιον ανήκει αλλά ούτε και πώς κατέληξε εκεί το ανθρώπινο κρανίο.

Click4More: Κρήτη: Περπατούσαν και βρήκαν… ανθρώπινο κρανίο

Κάποιοι ανέφεραν ότι παλαιότερα στην περιοχή όπου βρέθηκε το κρανίο υπήρχε ένα νεκροταφείο. Μάλιστα, σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, το κρανίο ίσως να είναι από σκελετό ανθρώπου που είχε ταφεί σε αυτό το σημείο.

Έλληνας τουρίστας εντόπισε το κρανίο

Αξίζει να σημειωθεί πως το κρανίο εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής από Έλληνα τουρίστα ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές.

Μάλιστα, το λιμεναρχείο ήρθε σε επικοινωνία με την αστυνομία και σήμερα με σκάφος του λιμενικού πήγαν στη Ντία άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με την ιατροδικαστή.

Η ιατροδικαστής αφού έκανε μία πρώτη αυτοψία πήρε το ανθρώπινο κρανίο και το μετέφερε με σκάφος του λιμενικού στο Ηράκλειο και από εκεί στο νεκροτομείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ειδικές εργαστηριακές εξετάσεις που γίνονται, θα δείξουν το φύλο, τη φυλή και άλλα σημαντικά στοιχεία του ανθρώπου στον οποίο ανήκει το κρανίο. Και άρα, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην εξέλιξη της υπόθεσης.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις