Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Απίστευτη περιπέτεια για οδηγό στη Λαμία: Εγκλωβίστηκε σε λιμνάζοντα νερά γέφυρας (pics, vid)

Απίστευτη περιπέτεια για οδηγό στη Λαμία: Εγκλωβίστηκε σε λιμνάζοντα νερά γέφυρας (pics, vid)
Φωτογραφία Lamiareport.gr

Πάνω από πέντε χιλιόμετρα μέσα στη νύχτα χρειάστηκε να περπατήσει ένας ηλικιωμένος οδηγός στη Λαμία για να καλέσει σε βοήθεια, αφού το όχημα του εγκλωβίστηκε σε λιμνάζοντα νερά γέφυρας. 

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, o οδηγός του αγροτικού εγκλωβίστηκε στα λιμνάζοντα νερά της γέφυρας, που είναι στον παράδρομο της εθνικής οδού, πιο κάτω από Ανθήλη, εκεί που στρίβουμε για τα “Ψωρονέρια”. Το όχημα, όπως και βλέπετε και παρακάτω στις φωτογραφίες, ακινητοποιήθηκε αφού σχεδόν σκεπάστηκε από το νερό.

Ο άτυχος οδηγός σοκαρισμένος περίμενε μήπως περάσει κάποιος για βοήθεια, αλλά μάταια. Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, το κινητό του είχε βραχεί και δεν λειτουργούσε, ενώ όσο περνούσαν οι ώρες λιγόστευαν και οι πιθανότητες να περάσει κάποιος άλλος οδηγός αφού μετά τις 9:00 έχει απαγορευτικό λόγω του lockdown.

Μη έχοντας άλλη επιλογή, ο οδηγός ξεκίνησε με τα πόδια να βρει βοήθεια. Τελικά περπατώντας πάνω από πέντε χιλιόμετρα και φτάνοντας στον κυκλικό κόμβο στην είσοδο της πόλης, συνάντησε ένα περιπολικό και ζήτησε βοήθεια.

Αμέσως κλήθηκε οδική βοήθεια για να απεγκλωβίσουν το αυτοκίνητο από τη “λίμνη”, ενώ βρήκαν και κάποια ρούχα να δώσουν στον οδηγό που είχε πουντιάσει και ήταν έτοιμος να καταρρεύσει.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή φωτογραφιών: Lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις