Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Απόκριες 2016: Άρχισε το Καρναβάλι της Καλαμάτας

Απόκριες 2016: Άρχισε το Καρναβάλι της Καλαμάτας

Το 4ο Καλαματιανό Καρναβάλι αρχίζε στην πλατεία Όθωνος. Εκατοντάδες καρναβαλιστές και καλλιτέχνες θα σημάνουν την έναρξη των εκδηλώσεων, όπου φέτος αναμένεται να λάβουν μέρος 34 πληρώματα και περί τους 2.500 καρναβαλιστές.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα είναι πολυήμερες:

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου, στο club «Please don’t tell» διοργανώνεται το party του καλαματιανού καρναβαλιού.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή παρέλαση των πληρωμάτων από το δημοτικό πάρκο σιδηροδρόμων μέχρι την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας (Βασιλέως Γεωργίου).

Το Σάββατο 12 Μαρτίου, το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, θα γίνει η προσπάθεια να καταρριφθεί το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες στο χορό «μπατσάτα», με τη συμμετοχή εκατοντάδων χορευτών απ’ ολόκληρη την Ελλάδα.

Την Κυριακή 13 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση από την πλατεία 23ης Μαρτίου μέχρι την κεντρική πλατεία. Θα ακολουθήσει η απονομή των βραβείων και συναυλία με το συγκρότημα των Otherview.

Στο ενδιάμεσο των ημερών της αποκριάς, θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια του μυστικού της πριγκίπισσας Ιζαμπώ.

«Το Καρναβάλι της Καλαμάτας είναι ένα από τα μεγαλύτερα Καρναβάλια της Ελλάδος. Είναι το Καρναβάλι της νεολαίας και όλων όσοι αισθάνονται ότι είναι νέοι. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στην Καλαμάτα» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο δήμαρχος της πόλης, Παναγιώτης Νίκας.
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε