Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Απόστολος Τζιτζικώστας: Το σύνθημα τη στιγμή που μαθαίνει τα αποτελέσματα των εκλογών

Απόστολος Τζιτζικώστας: Το σύνθημα τη στιγμή που μαθαίνει τα αποτελέσματα των εκλογών

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας μαθαίνει τα αποτελέσματα των εκλογών και οι σκηνές καταγράφονται, σε ένα βίντεο που γίνεται viral τις τελευταίες ώρες…

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατάφερε να εκλεγεί Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας για 3η συνεχόμενη φορά. Στο στρατηγείο του όλοι περίμεναν τα αποτελέσματα με αγωνία. Όταν άκουσαν τα μαντάτα, ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Το σύνθημα «Τζίτζι» που ακούστηκε, καταγράφηκε από τα κινητά τηλέφωνα, με ένα από τα βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η τρίτη διαδοχική φορά που με εμπιστεύεστε με ποσοστά που ξεπερνούν το 60% και το 70% στη δεύτερη, μεγαλύτερη γεωγραφικά, περιφέρεια της χώρας των 2 εκατομμυρίων Ελλήνων. Για μένα αυτό είναι συμβόλαιο εμπιστοσύνης και εντολή υψηλής ευθύνης να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε στην Κεντρική Μακεδονία».

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας συνέχισε: «Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι εδώ είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σήμερα το βράδυ. Ήμουν είμαι και θα συνεχίσω να είμαι περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων! Ήταν ένας ωραίος αγώνας… Όσο ζω θα θυμάμαι και θα συγκινούμαι με αυτή την εντολή εμπιστοσύνης που μου δώσατε» είπε και είπε μεταξύ άλλων ένα ξεχωριστό ευχαριστώ, στην οικογένειά του που τον στηρίζει.

Δείτε παρακάτω πως έμαθε τα αποτελέσματα ο Απόστολος Τζιτζικώστας…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolos Tzitzikostas (@atzitzikostas)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις