Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποτελέσματα Εκλογών – Καλαμαριά: «Ιστορική νίκη για την πόλη» – Νέος δήμαρχος ο Γιάννης Δαρδαμανέλης!

Αποτελέσματα Εκλογών – Καλαμαριά: «Ιστορική νίκη για την πόλη» – Νέος δήμαρχος ο Γιάννης Δαρδαμανέλης!

Για «ιστορική νίκη» της Καλαμαριάς και για αλλαγή σελίδας στον τόπο έκανε λόγο ο νέος δήμαρχος, Γιάννης Δαρδαμανέλης, μετά την επικράτηση του, με ποσοστό 57,65%, επί του νυν δημάρχου, Θεοδόση Μπακογλίδη, στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών…

Ο κ.Δαρδαμανέλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ– ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FΜ», ευχαρίστησε τους δημότες της Καλαμαριάς που τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, στέλνοντας το μήνυμα πως η παράταξη «Γενιά Δημιουργίας» είναι έτοιμη να συνεργαστεί «με όποιον δεχτεί τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις, με όποιον είναι στο πλάι μας για το καλό του τόπου».

Πρόσθεσε πως η ομάδα του αποτελείται από έμπειρα στελέχη, που ανέγνωσαν «ότι υπήρχε κόπωση στη διοίκηση του δήμου και θεώρησα υποχρέωση μου να βάλω πλάτη για την αλλαγή. Έπρεπε να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας, για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και να μπούμε σε μια δημιουργική περίοδο».

Αναφορικά με τις προτεραιότητες της επόμενης ημέρας και ερωτηθείς συγκεκριμένα για το στρατόπεδο Κόδρα και την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, ο κ.Δαρδαμανέλης απάντησε: «Μάθαμε να λέμε αλήθεια στον κόσμο και με αυτή την αλήθεια εκλεχθήκαμε. Για το στρατόπεδο Κόδρα υπάρχουν δέκα βήματα που πρέπει να γίνουν.

Μακάρι σε αυτή την τετραετία να κάνουμε τα πρώτα έξι, ώστε στην επόμενη να αποτελέσουμε πόλο έλξης για όλο το πολεοδομικό συγκρότημα. Για το παραλιακό μέτωπο πρέπει να βάλουμε κι εκεί λιθαράκια».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις