Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΑΠΘ: Φοιτητές σχηματίζουν τεράστιες ουρές για να φάνε στις λέσχες – Εικόνες απίστευτου συνωστισμού

ΑΠΘ: Φοιτητές σχηματίζουν τεράστιες ουρές για να φάνε στις λέσχες – Εικόνες  απίστευτου συνωστισμού

Μπορεί μέχρι τις προηγούμενες ημέρες στο ΑΠΘ οι φοιτητές να συνωστίζονταν στις αίθουσες διδασκαλίας αλλά και στα αμφιθέατρα, τώρα όμως δημιουργούν και ουρές δεκάδων μέτρων έξω από τις λέσχες πανεπιστημίων, προκειμένου να προμηθευτούν το μεσημεριανό τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης όπου περισσότερα από 100 άτομα περιμένουν υπομονετικά τη στιγμή που θα έρθει η σειρά τους προκειμένου να εισέλθουν στο εσωτερικό του εστιατορίου και να αγοράσουν take away το φαγητό τους.

Όπως αποτυπώνονται και στις εικόνες που παρουσιάζει το newsit.gr, οι φοιτητές έχουν σχηματίσει μια μεγάλη ουρά. Κάποιοι από αυτούς φορούν μάσκες πρόληψης για τον κορονοϊό, ενώ αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλο χωρίς τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης.

Οι έλεγχοι αλλά και η μικρή ταυτόχρονη παρουσία φοιτητών εντός της λέσχης, καθώς στα πλαίσια προστασίας για τον κορονοϊό επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός, είναι οι σημαντικότεροι λόγοι που οδηγούν στις καθυστερήσεις, αλλά και στη δημιουργία μεγάλων ουρών.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις