Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΘ: Πάρτι 1.500 ατόμων στην πανεπιστημιούπολη παρουσία της αστυνομίας

ΑΠΘ: Πάρτι 1.500 ατόμων στην πανεπιστημιούπολη παρουσία της αστυνομίας

Την ώρα που η κατάσταση στο ΑΠΘ εξακολουθεί να είναι τεταμένη, εξαιτίας των επεισοδίων που σημειώνονται λόγω των εργασιών στο πρώην «Στέκι στο Βιολογικό», φοιτητές αποφάσισαν να στήσουν ένα μεγάλο πάρτι την Παρασκευή μέσα στην πανεπιστημιούπολη. 

Συγκεκριμένα, περίπου 1.500 άτομα βρέθηκαν στο γρασίδι της Φιλοσοφικής σχολής στο ΑΠΘ, ενώ την ίδια ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν συγκεντρωθεί τόσο έξω όσο και μέσα στην πανεπιστημιούπολη.

Από νωρίς δυνάμεις της ΕΛΑΣ παρατάχθηκαν περιμετρικά του ΑΠΘ, ενώ στο σημείο βρισκόταν και το υδροφόρο όχημα «Αύρα».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το thesstoday.gr διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ» διενεργούσαν ελέγχους ταυτότητας, ενώ την ίδια στιγμή στη Φιλοσοφική περισσότερα από 1.500 άτομα διασκέδαζαν.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι στήθηκε αυτοσχέδιο μπαρ για την οικονομική ενίσχυση του φοιτητή που τραυματίστηκε στο κεφάλι στα επεισόδια της Πέμπτης.

Διμοιρίες των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια του πάρτι παρατάχθηκαν μπροστά στη Σχολή Θετικών Επιστημών (ΣΘΕ) και στον δρόμο που οδηγεί προς την Κτηνιατρική Σχολή, υπό τον φόβο επεισοδίων λόγω των εργασιών για την κατασκευή της βιβλιοθήκης.

Πηγή: thesstoday.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις