Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αράχωβα: Πάτησε φρένο στη στροφή και κατάλαβε γιατί νωρίτερα του έκαναν σήμα από το αντίθετο ρεύμα – video

Αράχωβα: Πάτησε φρένο στη στροφή και κατάλαβε γιατί νωρίτερα του έκαναν σήμα από το αντίθετο ρεύμα – video

Είδε αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα να του ανάβει τα αλάρμ, προειδοποιώντας τον, ότι κάτι υπάρχει στο δρόμο. Λίγο αργότερα το είδε με τα μάτια του…

Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο συχνά -σχεδόν καθημερινά- η ειδησεογραφία φιλοξενεί περιστατικά με αγριογούρουνα, που άλλοτε εμφανίζονται σε δρόμους που κανείς δεν θα περίμενε και άλλοτε σαν αιτία για τροχαία ατυχήματα.

Αυτή τη φορά, το ρεπορτάζ είναι….αλλιώς. Το κοπάδι των αγριογούρουνων αναζητούσε την τροφή του σε δρόμο κοντά στην Αράχωβα.

Ο ένας οδηγός που βρέθηκε στον δρόμο τους, ειδοποίησε τον άλλον και έτσι αντί για ατύχημα, το βίντεο κατέγραψε την ¨ειρηνική” συνύπαρξη οδηγών – αγριογούρουνων. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν η σωστή οδηγική συμπεριφορά και μια μικρή στάση, μέχρις ότου απομακρυνθεί το κοπάδι από τον δρόμο.

“Το βράδυ της Τετάρτης οδηγώντας στο δρόμο προς Αράχωβα, ο προπορευόμενος οδηγός άναψε τα αλάρμ προειδοποιώντας με ότι κάτι υπάρχει στο δρόμο. Ένα κοπάδι μικρά αγριογούρουνα έψαχνε για τροφή στην άκρη του δρόμου. Ένα από αυτά “μου έκανε τη χάρη” να περάσει μπροστά από το αυτοκίνητο και να το τραβήξω σε αυτό το βίντεο. Προσοχή λοιπόν και αν δείτε κάτι, κόψτε ταχύτητα και προειδοποιείστε τους άλλους οδηγούς” γράφει ο οδηγός που κατέγραψε τις επόμενες εικόνες…

Πηγή: lamianow.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις