Κυριακή, 14 Απρ.
26oC Αθήνα

Αράχωβα: Πρώην πολιτευτής δίνει 10.000 ευρώ σε όποιον γνωρίζει λεπτομέρειες για τον βασανισμό του Όλιβερ

Αράχωβα: Πρώην πολιτευτής δίνει 10.000 ευρώ σε όποιον γνωρίζει λεπτομέρειες για τον βασανισμό του Όλιβερ

Μέχρι και 10.000 ευρώ προσφέρει ένας πρώην πολιτευτής, σε όποιον γνωρίζει και μπορεί να πει λεπτομέρειες για τον βασανισμό του Όλιβερ στην Αράχωβα, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα για το χάσκι που έχασε τη ζωή του.

Ήρθε η ώρα να μπει ένα φρένο στην κτηνωδία, δηλώνει στην ανάρτησή του ο κ. Απόστολος Καρακατσάνης, ο οποίος έκανε μια ανάρτηση σχετικά με τα 10.000 ευρώ που δίνει για τον Όλιβερ επειδή «γνωρίζει πολύ καλά όταν πάει κάτι να καλυφθεί για να γλυτώσει ένας ή περισσότεροι δράστες», σχετικά με το χάσκι που βασανίστηκε στην Αράχωβα.

«Ο σαδισμός εναντίον των ζώων δεν είναι κάτι νέο. Σε αρκετές χώρες μάλιστα επιτρέπεται νόμιμα η κτηνοβασία! Σε άλλες πάλι απλά τα σκοτώνουν ως στόχους, ειδικά σκύλους και γάτες. Στην Ελλάδα έχουμε άσχημα παραδείγματα, που έχει αποδειχτεί πως υπάρχουν αρκετοί άρρωστοι που ξεσπούν το μένος τους στα ζώα. Τελευταίο παράδειγμα ο Όλιβερ.

Τον γνώριζα; Όχι. Γνωρίζω όμως πολύ καλά όταν πάει κάτι να καλυφθεί για να γλυτώσει ένας ή περισσότεροι δράστες. Επειδή λοιπόν πρέπει να μπει ένα φρένο σε αυτήν την κτηνωδία και να μπουν οι εγκληματίες στη φυλακή από άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα, αποφάσισα και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι και να το ενώσω με αρκετούς ακόμα ανθρώπους που αγωνίζονται τόσα χρόνια για τα δικαιώματα των ζώων.

Σταματήστε να κάνετε ανόητες συγκρίσεις. Σταματήστε να τρώτε σανό όπως σας το σερβίρουν. Ψάξτε λίγο και θα βρείτε πάρα πολλά γεγονότα, άσχημα μεν ενδιαφέροντα δε. Εμένα προσωπικά δεν μου περισσεύουν 10.000 ευρώ. Είναι όμως απόφασή μου να τα διαθέσω για έναν σκοπό που θεωρώ σωστό.

Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τη δράση μου στην Πολιτική Προστασία. Τι προσφέρω και συνεχίζω να προσφέρω είτε στο δάσος είτε στον κόσμο. Όσοι, όσες δεν με ξέρετε, πριν με πικροχολήσετε, κάντε μια βόλτα στο προφίλ μου. Δείτε το έργο και το δικό μου και όσων συνεργάζομαι. Μετά κάντε την αυτοκριτική σας.

Λυπάμαι πραγματικά για τον σκατόκοσμο που καλούμαι να ζήσω και θα αντιστέκομαι πάντα εντόνως και όσο χτυπάει η καρδιά μου!

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα μιλήσετε άσχημα για εμένα και για το τι κάνω, κάντε έστω μια καλή πράξη και μετά βρίστε με. Εγώ έχω συνηθίσει να με κράζουν. Εσείς, όμως, θα έχετε κάνει μια καλή πράξη πρώτα. Λυπάμαι μόνο που δεν μπορώ να κάνω περισσότερα. Λυπάμαι που σε αυτήν τη σάπια κοινωνία το να προσπαθείς να κάνεις κάτι σωστό είναι παράδειγμα προς αποφυγήν».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις