Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Αργολίδα: Σπείρα – “ακρίδα” άρπαξε 9 τόνους πορτοκάλια από αγροκτήματα

Αργολίδα: Σπείρα – “ακρίδα” άρπαξε 9 τόνους πορτοκάλια από αγροκτήματα
ΑΠΕ - ΜΠΕ αρχείο

Εκτάσεις με πορτοκάλια στην Αργολίδα είχαν βάλει στο “μάτι” τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν από την αστυνομία. Μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, είχαν αφαιρέσει τις τελευταίες ημέρες 9 τόνους πορτοκάλια και είχαν προσπαθήσει να κλέψουν άλλους 6,5 τόνους!

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία στην Αργολίδα οι τρεις γυναίκες (ηλικίας 28, 39 και 57 ετών), συνελήφθησαν στην κοινότητα Παναρίτι του Ναυπλίου, διότι μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, έκλεβαν από αγρόκτημα πορτοκαλιών άλλους 3,5 τόνους, τους οποίους είχαν τοποθετήσει σε 70 σακιά. Όμως, έγιναν αντιληπτές και έπειτα από λίγη ώρα συνελήφθησαν.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι τρεις γυναίκες είχαν αφαιρέσει, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, στις 11 Απριλίου από το ίδιο αγρόκτημα στο Παναρίτι ποσότητα πορτοκαλιών βάρους δύο τόνων.

Επίσης, στις 12 Απριλίου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ένα τόνο και 200 κιλά πορτοκαλιών από αγρόκτημα στην κοινότητα Ανυφί του Ναυπλίου, ενώ στις 15 Απριλίου είχαν αφαιρέσει επτά τόνους πορτοκαλιών από κτήμα στην κοινότητα Μοναστηράκι του Άργους.

Ακόμη, στις 18 Απριλίου τα ίδια άτομα, σύμφωνα με τις αρχές, προσπάθησαν να αρπάξουν περίπου δύο τόνους πορτοκαλιών από αγρόκτημα πάλι στην περιοχή Μοναστηράκι.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, τόσο για τον εντοπισμό των συνεργών των τριών γυναικών, όσο και των παραληπτών της ποσότητας των πορτοκαλιών που εκλάπησαν.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις