Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Άργος: Έκαναν κομματάκια το πουκάμισο του Σάκη Ρουβά – Η μεγάλη νικήτρια της “μάχης” [pics, video]

Άργος: Έκαναν κομματάκια το πουκάμισο του Σάκη Ρουβά – Η μεγάλη νικήτρια της “μάχης” [pics, video]

Ο Σάκης Ρουβάς ξεσήκωσε το Άργος. Στο τέλος της συναυλίας, αποφάσισε να κάνει κάτι που έχει ξανακάνει και στο παρελθόν…

Περίμενε το λάφυρο 25 ολόκληρα χρόνια, η φανατική θαυμάστρια του Σάκη Ρουβά και στάθηκε η τυχερή στη συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή στο Άργος.

Η φανατική θαυμάστρια του κορυφαίου Έλληνας τραγουδιστή, που έχει παραβρεθεί ουκ ολίγες φορές σε live του και γνώριζε ότι συχνά στο τέλος βγάζει το πουκάμισό του και το πετάει στον κόσμο, ήταν η τυχερή που το έπιασε. Τουλάχιστον ένα κομμάτι του.

Η τύχη της «απειλήθηκε» από άλλες θαυμάστριες, που άρχισαν να της το τραβάνε μέσα από τα χέρια. Τελικά, το λευκό πουκάμισο, που φορούσε ο Σάκης σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, έγινε κομματάκια.

Άργος: Ξεσήκωσε τον κόσμο ο Σάκης Ρουβάς

Στην τυχερή θαυμάστρια έμεινε ένα ρετάλι, ένα δηλαδή μικρό κομμάτι, από το ύφασμα, που χαρούμενη έσπευσε να το βάλει στην τσάντα της για να το «διασώσει».

Ο Σάκης Ρουβάς, από το ξεκίνημα της καριέρας του, είναι συνηθισμένος στις έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού, ιδιαίτερα από τις νεαρές κοπέλες, γνωστές και ως «ρουβίτσες».

Η Συναυλία του Σάκη Ρουβά, βούλιαξε το Άργος, το βράδυ της Κυριακής της αποκριάς, απογειώνοντας χιλιάδες καρδιές κοινού.

Πηγή: anagnostis.org, argonafplia.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις