Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Άργος: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που χτύπησε και έλουσε την γυναίκα του με χλωρίνη

Άργος: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που χτύπησε και έλουσε την γυναίκα του με χλωρίνη
ΦΩΤΟ argolikeseidhseis

Το πρωί της Τρίτης (5/3/24) ο 34χρονος πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, για να απολογηθεί για την άγρια επίθεση στη σύζυγό του, την οποία κατηγορείται ότι χτύπησε και «έλουσε» με χλωρίνη στο Άργος.

Όλα έγιναν στο Άργος το βράδυ της Παρασκευής (1/3/24). Ο 34χρονος φέρεται να χτύπησε άγρια την γυναίκα με το σίδερο και στη συνέχεια να την περιέλουσε με χλωρίνη, προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες.

Η γυναίκα κατέρρευσε και τότε ο 34χρονος, ζήτησε τη βοήθεια φιλικού του προσώπου και μετέφερε την σύζυγο και μητέρα των δύο μικρών παιδιών του, στο νοσοκομείο. Εκεί η γυναίκα περιέγραψε στους γιατρούς τα όσα τραγικά βίωσε και κλήθηκε η αστυνομία σύμφωνα με το argolikeseidhseis.
Δείτε τις εικόνες από την προσαγωγή του κατηγορούμενου στην αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας:

Η γυναίκα, μετά τα όσα έγιναν, έφυγε από το διαμέρισμα που έμενε η οικογένεια και πλέον μαζί με τα παιδιά της, έχει βρει καταφύγιο στο πατρικό της.

«Να μην τα κρύβουν οι γυναίκες»

Όπως είπε η ίδια μιλώντας στην ΕΡΤ επί χρόνια ζούσε την κακοποίηση από τον άντρα της αλλά δεν είχε καταφέρει να μιλήσει για τον εφιάλτη που ζούσε.

«Να μιλάνε και να ζητάνε βοήθεια. Να μην τα κρύβουν οι γυναίκες» είπε με νόημα.

«Από τη στιγμή που η αδερφή μου δεν μιλούσε, έκανε πίσω για τα παιδιά, δε μπορούσαμε εμείς να κάνουμε κάτι και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε» συμπλήρωσε η αδερφή της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις