Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Άργος: Σκοτωμός για μια προσπέραση – Γυναίκα καταγγέλλει ξυλοδαρμό, «έπεσε μόνη της» λέει ο κατηγορούμενος

Άργος: Σκοτωμός για μια προσπέραση – Γυναίκα καταγγέλλει ξυλοδαρμό, «έπεσε μόνη της» λέει ο κατηγορούμενος

«Χαμός» έγινε στο Άργος για μια προσπέραση, με μια γυναίκα οδηγό να καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό της από οδηγό άλλου αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε το θύμα στο Live News, βρισκόταν σε αυτοκίνητο σε δρόμο του Άργους ως οδηγός, με συνοδηγό την αδερφή της.

Όπως λέει, για μια προσπέραση αυτός εξοργίστηκε, και όταν μπόρεσε να τις «πιάσει» κατέβηκε κάτω την έβγαλε έξω και άρχισε να τη χτυπά βάναυσα. Καταγγέλλει επίσης πως κανείς δεν την βοήθησε και πως ο θύτης της είπε «είδες; κανείς δεν σε βοήθησε, τώρα τι θα κάνεις;».

Από την πλευρά του ο καταγγελλόμενος ανέφερε στo Live News μια εντελώς άλλη εκδοχή. Όπως λέει επιχείρησε να προσπεράσει αλλά το άλλο αυτοκίνητο πήγε να πέσει πάνω του. Τότε άνοιξε πολύ προς τα αριστερά με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να πέσει πάνω σε δέντρα. Υποστηρίζει πως σταμάτησε γιατί ταράχτηκε ενώ σταμάτησε και το άλλο αυτοκίνητο, με την οδηγό να τον βρίζει.

Κατέβηκε κάτω η οδηγός, με πρόθεση να του επιτεθεί. Όπως λέει δεν περπατούσε καλά και έπεσε κάτω. Όπως λέει, σοκαρίστηκε, γιατί ξέρει τον πατέρα τους. 

Ο δικηγόρος του ανέφερε πως ο πελάτης του δεν προσήχθη καν. Η γυναίκα επιμένει ωστόσο πως ξυλοκοπήθηκε λέγοντας πως έχει σημάδια και πως εξετάστηκε από ιατροδικαστή, και πως ο δράστης έχει ξαναεπιτεθεί σε άτομα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις