Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Άργος: Τα πειστήρια της ενοχής τους σε μια φωτογραφία – Οι έλεγχοι που ξεσκέπασαν άγνωστες αλήθειες

Άργος: Τα πειστήρια της ενοχής τους σε μια φωτογραφία – Οι έλεγχοι που ξεσκέπασαν άγνωστες αλήθειες

Συνελήφθησαν προχθές (18.2.2022) το πρωί, στο Άργος, δύο Έλληνες ηλικίας 42 και 61 ετών, αντίστοιχα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για -τα κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, πραγματοποίησαν έρευνες, όπου: στην οικία του 42χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πιστόλι, με -2- γεμιστήρες, τα οποία, όπως προέκυψε, είχαν αφαιρεθεί την 24.3.2019 από οικία σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους –Μυκηνών Αργολίδας και κατείχε ως όπλο σκοποβολής.

Επιπλέον -2- γεμιστήρες και -103- φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, ενώ στην οικία του 61χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: -3- κυνηγετικά όπλα, εκ των οποίων το ένα τύπου φλόμπερ, -3- μαχαίρια, -2- καλύμματα χειρολαβής πιστολιού, -80- φυσίγγια και κοσμήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις