Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Αρκαδία: Οι διαρρήκτες έκαναν την τύχη τους – Έτσι έβγαλαν 18.000 ευρώ στην Γορτυνία!

Αρκαδία: Οι διαρρήκτες έκαναν την τύχη τους – Έτσι έβγαλαν 18.000 ευρώ στην Γορτυνία!

Η αστυνομία ταυτοποίησε τους δράστες. Έγιναν πονοκέφαλος για τους κατοίκους της Γορτυνίας τους προηγούμενους μήνες…

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρεις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο Έλληνες, ηλικίας 26 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει και αγνώστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Τροπαίων και Γορτυνίας, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 6.11.2018 έως την 20.12.2018, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, διέπραξαν τρεις κλοπές σε σπίτια.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα και χρυσαφικά, που η συνολική τους αξία ανέρχεται τις 18.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την ταυτοποίηση των άγνωστων δραστών και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις