Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Άρτα: Αγκαλιασμένοι στην κηδεία του βρέφους ο τραγικός πατέρας και η μητέρα – Κατέρρευσε ο 37χρονος

Άρτα: Αγκαλιασμένοι στην κηδεία του βρέφους ο τραγικός πατέρας και η μητέρα – Κατέρρευσε ο 37χρονος

Αγκαλιασμένοι έφτασαν στην κηδεία του άτυχου βρέφους οι γονείς του για να αποχαιρετήσουν το αγγελούδι τους που έχασε τη ζωή του όταν ο πατέρας του το ξέχασε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο σε ένα δρόμο της Άρτας. Τραγική φιγούρα ο 37χρονος πατέρας, ο οποίος δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Το μικρό βρέφος, μόλις 5,5 μηνών, ήταν αβάπτιστο και γι’αυτό λίγο πριν την κηδεία πήρε το όνομα Λυδία – Ελένη σε ειδική τελετή. Αυτός ήταν και ο λόγος που έξω από την εκκλησία της Άρτας υπήρχαν μπομπονιέρες και κουτιά με γλυκά…

Δίπλα στις μπομπονιέρες υπήρχαν στεφάνια με ροζ και λευκά λουλούδια και ένα μόνο κόκκινο τριαντάφυλλο μπροστά από τη φωτογραφία του μωρού.

Οι γονείς του μωρού έφτασαν αγκαλιασμένοι στην εκκλησία, ενώ τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν όταν έφτασε το φέρετρο. Μόλις ο πατέρας αντίκρισε το μικρό λευκό φέρετρο κατέρρευσε με τους συγγενείς του να σπεύδουν να τον συνεφέρουν. 

Η τελετή ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:30, ενώ λίγη ώρα αργότερα ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης και η ταφή του.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς που δεν μπορούν να πιστέψουν πως, μέσα σε λίγες ώρες, έχασαν για πάντα την μοναχοκόρη τους. Μετά το τέλος της κηδείας ο πατέρας αποχώρησε από την εκκλησία υποβασταζόμενος. 

 

 

Σημειώνεται πως η κηδεία γίνεται από το γραφείο τελετών «Δήμος Κωνσταντίνος» δωρεάν, που με αυτό τον τρόπο θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου βρέφους.

H στιγμή που ο πατέρας λιποθυμά:

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφύλλια Τσούτσα 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις