Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρτα: Οργή και θλίψη για τον θάνατο του 29χρονου ηλεκτρολόγου από ηλεκτροπληξία!

Άρτα: Οργή και θλίψη για τον θάνατο του 29χρονου ηλεκτρολόγου από ηλεκτροπληξία!

Σε ηλεκτροπληξία οφείλεται ο θάνατος του 29χρονου ηλεκτρολόγου το βράδυ του Σαββάτου (06-06-2020) κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του σε εργοστάσιο στην Τοπική Κοινότητα Καμπής, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενήργησε στο νοσοκομείο της Άρτας ο ιατροδικαστής Γεώργιος Σιώζος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το χώρο του εργοστασίου ενώ σήμερα 06.00-08.00 το πρωί το Εργατικό Κέντρο της Άρτας προχώρησε σε  στάση εργασίας. Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται αναλυτικά:

“Από τα χαράματα της Δευτέρας, συνεργεία του Εργατικού κέντρου Άρτας, γέμιζαν με συνθήματα την περιοχή, γύρω από το εργοστάσιο Ήπειρος, απαιτώντας «να μην χυθεί άλλο αίμα εργατών για τα κέρδη των αφεντικών»  για να συγκλίνουν όλοι μαζί,  στην πύλη του εργοστασίου, γράφοντας το σύνθημα «Εδώ σκοτώθηκε ο Χρήστος», και να ξεκινήσει η δίωρη στάση εργασίας 6.οο – 8.οοπ.μ.

Δεκάδες εργάτες από όλους τους κλάδους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου, κατακλύζοντας τον χώρο μπροστά από την πύλη, συμβάλλοντας όλοι στην επιτυχία της στάσης εργασίας, σε ένα εργοστάσιο με κατεβασμένους διακόπτες, αλλά και με τους συγκεντρωμένους (εργαζόμενους του εργοστασίου και εκπροσώπους από το σύνολο των σωματείων της δύναμης του Εργατικού Κέντρου).

Στους συγκεντρωμένους μίλησε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Άρτας, μέσα σε ένα βαρύ κλίμα, γιατί μετά από λίγες ώρες ακολουθεί η κηδεία του 29χρόνου συνάδελφου Χρήστου Ζορμπά, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Άνω Αθαμάνιο Άρτας. Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν και συγγενείς του νεκρού συναδέλφου, που τους συνόδεψε το Εργατικό Κέντρο, για να παραλάβουν τα πράγματα του.”

Πηγή: epirus-tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις