Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Άρτα: Το μυστήριο με τον ματωμένο άνδρα – Πού στρέφονται οι έρευνες για την εξαφάνιση πατέρα και γιου

Άρτα: Το μυστήριο με τον ματωμένο άνδρα – Πού στρέφονται οι έρευνες για την εξαφάνιση πατέρα και γιου
Ο αγνοούμενος γιος - Εικόνα από Live News

Η υπόθεση θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου προβληματίζει τους αστυνομικούς που εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχουν να κάνουν με ανθρωποκτονία. Οι δύο άντρες είχαν ξεκινήσει από τη Λαμία για την Άρτα

Ο ματωμένος άνδρας με το κολλάρο, το μυστήριο με το κινητό, τα ελικόπτερα, τα drones και το εξαφανισμένο αυτοκίνητο, αποτελούν τα κομμάτια του περίεργου παζλ που οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ αποκαλούν το «θρίλερ του βουνού της Φωκίδας» και έχει να κάνει με τη διπλή εξαφάνιση στον δρόμο για την Άρτα.

Πρόκειται για την εξαφάνιση του 65χρονου πατέρα και του 38χρονου γιου, που έφυγαν το πρωί της περασμένης Τετάρτης από τη Λαμία για την Άρτα και έκτοτε αγνοούνται. Η μαρτυρία ενός βοσκού στην ορεινή Φωκίδα, κάνει λόγο για ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας με κολλάρο βουτηγμένος στο αίμα, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το γεγονός αυτό μεγαλώνει το μυστήριο καθώς οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως ο 38χρονος γιος, έφυγε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με κολλάρο. Μάλιστα το τραύμα που είχε στο πόδι δεν του επέτρεπε να οδηγήσει και για το λόγο αυτό πήγε από την Άρτα στη Λαμία, ο πατέρας του για να τον πάρει.

Ποιος ήταν λοιπόν ο μυστηριώδης ματωμένος οδηγός με το κολλάρο που περιέγραψε ο βοσκός; Και πως είναι δυνατόν, ενώ πετούν καθημερινά drones και ελικόπτερα στα βουνά και στις χαράδρες της ορεινής Φωκίδας για να βρουν τους εξαφανισμένους άνδρες να μην έχει εντοπιστεί πουθενά το όχημα τους;

Επίσης, η ανάλυση των στιγμάτων των κινητών έδειξε ότι ένα 24ωρο μετά την περίεργη εξαφάνιση πατέρα και γιου, δηλαδή το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου, το τηλέφωνο σβήνει, είτε γιατί κάποιος το έκλεισε, είτε γιατί έμεινε από μπαταρία, ή γιατί δεν υπάρχει σήμα στην περιοχή.

Πλέον, οι αστυνομικοί, αρχίζουν  σιγά-σιγά, να ανοίγουν την βεντάλια των ερευνών και στα πιθανά σενάρια για το τι πραγματικά έχει συμβεί με την εξαφάνιση του πατέρα και του γιου, να βάζουν στο κάδρο των ερευνών ακόμα και το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις