Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρτα: Υποβασταζόμενος αποχώρησε ο πατέρας από την κηδεία του βρέφους

Άρτα: Υποβασταζόμενος αποχώρησε ο πατέρας από την κηδεία του βρέφους

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην Άρτα στην κηδεία του βρέφους που έχασε τη ζωή του όταν ο πατέρας του το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο για ώρες.

Ο χαροκαμένος πατέρας δεν μπορούσε να διαχειριστεί την μεγάλη απώλεια με αποτέλεσμα να καταρρεύσει αρκετές φορές. Μάλιστα, μετά την ταφή του βρέφους αποχώρησε υποβασταζόμενος από την εκκλησία της Άρτας.

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν από νωρίς το μεσημέρι στην εκκλησία για να αποχαιρετήσουν το μικρό αγγελούδι. Το 5,5 μηνών βρέφος δεν είχε προλάβει να βαφτιστεί και γι’αυτό πριν την κηδεία έγινε μια ειδική τελετή, στην οποία και της δόθηκε το όνομα Λυδία – Ελένη.

Η εικόνα έξω από την εκκλησία ήταν σπαρακτική. Ροζ και λευκές μπομπονιέρες μαζί με γλυκά βάφτισης βρίσκονταν δίπλα σε στεφάνια με λουλούδια των ίδιων αποχρώσεων. Ένα και μόνο κόκκινο τριαντάφυλλο βρισκόταν μπροστά από τη φωτογραφία της μικρής Λυδίας – Ελένης. 

 

Οι γονείς έφτασαν αγκαλιασμένοι στην εκκλησία. Λίγη ώρα αργότερα και μόλις κατέφτασε το μικρό λευκό φέρετρο ο 37χρονος πατέρας δεν άντεξε και κατέρρευσε. 

Συγγενείς και φίλοι έτρεξαν να τον βοηθήσουν, όμως ο ίδιος ήταν σε άσχημη κατάσταση με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει ξανά κατά τη διάρκεια της τελετής.

Μετά την ταφή του μικρού κοριτσιού, ο 37χρονος οδηγήθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο αυτοκίνητο και αποχώρησε…

Τραγική φιγούρα η 27χρονη μητέρα, η οποία με δάκρυα στα μάτια και βουβό θρήνο αποχαιρέτησε τη μονάκριβη κορούλα της, ενώ παράλληλα στεκόταν στο πλευρό του συζύγου της. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις