Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αρτέμης Σώρρας: Εμφανίστηκε η σύζυγός του – Πλήρωσε 40.000 ευρώ και επέστρεψε σπίτι της!

Αρτέμης Σώρρας: Εμφανίστηκε η σύζυγός του – Πλήρωσε 40.000 ευρώ και επέστρεψε σπίτι της!

Ο Αρτέμης Σώρρας συνεχίζει να κρύβεται όμως η γυναίκα του Βάια Ρουγκλίου βρήκε αθόρυβα τη λύση. Εξαγόρασε την ποινή της και επέστρεψε στο σπίτι της…

Ο Αρτέμης Σώρρας συνεχίζει να κρύβεται εδώ και 14 μήνες από την αστυνομία, αλλά η γυναίκα του επέστρεψε στο σπίτι της. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, η Βάια Ρουγκλίου κατέβαλε τα χρήματα που απαιτούνταν για να εξαγοράσει τις ποινές της και επέστρεψε κοντά στα παιδιά της.

Συνολικά, η Βάια Ρουγκλίου έπρεπε να καταβάλει τα χρήματα για την εξαγορά ποινής πέντε ετών αφού εκκρεμούσαν ακόμα 24 μήνες φυλάκισης με αναστολή που έχουν επικυρωθεί από τον Αρειο Πάγο για απόπειρα εκβίασης και συκοφαντική δυσφήμηση του δικηγόρου Φώτη Λεπίδα. Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα είχε τη δυνατότητα να κλείσει τις εκκρεμότητές της με τη Δικαιοσύνη καταβάλλοντας ποσό περίπου 40.000 ευρώ ή να προχωρήσει σε ρύθμιση ώστε να πληρώνει το ποσό αυτό με δόσεις.

Επέλεξε, όμως, την πρώτη λύση, όπως είπε στον Ελεύθερο Τύπο ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος δεν χειρίζεται συνολικά τις υποθέσεις του ζευγαριού αλλά ανέλαβε να τους εκπροσωπήσει μόνο στο Εφετείο του Μαρτίου, που μείωσε την ποινή. «Η κ. Ρουγκλίου εξαγόρασε την ποινή της και επέστρεψε στα παιδιά της», επισημαίνει ο κ. Κεχαγιόγλου. Αντίθετα ο Αρτέμης Σώρρας παραμένει καταζητούμενος.

Ποια είναι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα

Η σύζυγός του Αρτέμη Σώρρα, φαίνεται να τον στηρίζει σε κάθε βήμα του. Ήταν υπεύθυνη στον πολυσυζητημένο πια, παιδότοπο που είχε ο Σώρρας στην Πάτρα. Αυτό που είχε ανοίξει στο όνομα της πεθεράς του…

Αργότερα, η σύζυγός του, ήταν πάλι μαζί του στη δημιουργία εταιρείας που εμπορευόταν φουσκωτά παιχνίδια και ταυτόχρονα ήταν και… εισαγωγική αυτοκινήτων. Σε αυτή την εταιρεία, η σύζυγός του ήταν πρόεδρος, σύμφωνα με τα όσα έχει πει στο παρελθόν ο κουμπάρος του.

Σε άλλη φάση της κοινής ζωής τους, ο Αρτέμης Σώρρας είχε ανοίξει ένα συνοικιακό κατάστημα με εσώρουχα, πάλι στο όνομα της γυναίκας του. Σε λίγο καιρό το μαγαζί έκλεισε. Αν και η σύζυγός του είναι πάντα στο πλευρό του, μόνο εκείνος «βγαίνει» μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας ενώ εκείνη, φαίνεται πως διατηρεί χαμηλό προφίλ. Γι’ αυτό και εκτός από τα επιχειρηματικά βήματα που έκανε μαζί με τον σύζυγό της, λίγα πράγματα είναι γνωστά για την ίδια. Σχεδόν τα βασικά…

Μετά την εξαφάνιση του ζεύγους Σώρρα είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης μέσω της interpol καθώς υπήρχαν υποψίες ότι εγκατέλειψαν τη χώρα. Ο Σώρρας άλλωστε είχε διατηρήσει επαφές κυρίως στη Γερμανία από την εποχή που δούλευε ως οδηγός φορτηγού διεθνών μεταφορών. Με τη σύζυγό του γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν 20 ετών.

Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, eleftherostypos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις