Πέμπτη, 16 Μαΐ
23oC Αθήνα

Αστυνομική επιχείρηση στον Μυλοπόταμο: Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά – Αναζητείται ακόμη ένας

Φθιώτιδα: Επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ ενός άνδρα και μιας παρέας Ρομά - Ένας τραυματίας

Τρεις συλλήψεις πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου μετά την καταδρομική επιχείρηση στα ορεινά του Μυλοποτάμου αλλά και στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το cretapost πρόκειται για δύο αδέρφια ηλικίας 36 και 39 ετών, με καταγωγή από τα Ζωνιανά Μυλοποτάμου, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε περιοχή του Ηρακλείου ενώ βρίσκονταν σε δύο φορτηγά αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έπειτα από έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.552 γραμμάρια κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα Ζωνιανά και πιο συγκεκριμένα στα σπίτια αλλά και σε επιχείρηση των δύο συλληφθέντων.

Εκεί βρεθήκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

-2 πιστόλια,

-6 γεμιστήρες,

-792 φυσίγγια,

-200 σπόροι κάνναβης και

-το χρηματικό ποσό των 9.670 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Ακόμα συνελήφθη ένας εκ των τριών αδερφών, ηλικίας 37 ετών ενώ παράλληλα αναζητείται από την αστυνομία ένας συνεργάτης τους ηλικίας επίσης 36 ετών.

Μετά την επιχείρηση των αστυνομικών κατασχεθήκαν τα δύο φορτηγά αυτοκίνητα ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων ενώ η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις