Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ατύχημα σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά: Κορυφώνεται η αγωνία για τους δύο βαριά τραυματίες

Ατύχημα σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά: Κορυφώνεται η αγωνία για τους δύο βαριά τραυματίες

Δύσκολες στιγμές, γεμάτες αγωνία για την κατάσταση της υγείας των παιδιών τους, συνεχίζουν να περνούν οι γονείς των τραυματιών από τον αγώνα για το πρωτάθλημα Motocross, στα Γιαννιτσά.

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», οι δύο τραυματίες του ατυχήματος στον αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στα Γιαννιτσά.

Οι δύο τραυματίες, ο 27χρονος, ο οποίος έκανε «ζέσταμα» όταν έγινε το ατύχημα για να μπει στον αγώνα και ο 16χρονος, ο οποίος παρακολουθούσε τον αδερφό του που έτρεχε, παραμένουν διασωληνωμένοι.

Ο κ. Χατζηράλλης, ο πατέρας του 16χρονου, μιλώντας στο newsit.gr μας ενημερώνει για τις νεότερες εξελίξεις που αφορούν την κατάσταση της υγείας του γιου του και αναφέρει ότι «από σήμερα (19.10.2021) θα ξεκινήσουν να του μειώνουν τις καταστολές για να δουν πώς θα αντιδράει, ακόμα είναι σε κρίσιμη κατάσταση για 4 με 5 μέρες και παραμένει διασωληνωμένος».

Ατύχημα σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά: Συγκλονίζει κι ο πατέρας του 27χρονου

Στη συνέχεια, ο πατέρας του 27χρονου αναβάτη, που βιώνει και αυτός δύσκολες ώρες, εξαιτίας του τραυματισμού του γιου του, μας μεταφέρει ότι περιμένουν να ξυπνήσει. «Τώρα θέλουν να τον κάνουν να δουν αν θα λειτουργήσει ο εγκέφαλός του, αλλά θέλουν να περάσουν 72 ώρες».

Click4more: Ατύχημα σε αγώνα MotoCross στα Γιαννιτσά – Live News: Οι μαρτυρίες των συγγενών των δύο τραυματιών

Υπενθυμίζεται ότι το σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (17.10.2021), όταν ένας 16χρονος οδηγός μηχανής έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και σε κολόνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τα δύο παιδιά. Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά τους στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στην Θεσσαλονίκη.

Για το ατύχημα συνελήφθησαν ο 16χρονος οδηγός, καθώς και ο 60χρονος υπεύθυνος ασφαλείας του αγώνα. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι λίγη ώρα μετά τη σύλληψή τους, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις