Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Αχαΐα: Αυτοκίνητο σκότωσε γυναίκα σε αυλή σπιτιού, στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου

Αχαΐα: Αυτοκίνητο σκότωσε γυναίκα σε αυλή σπιτιού, στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου

Τραγωδία στην Αχαΐα με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της. Αυτοκίνητο που ξέφυγε από την πορεία του, μπήκε στην αυλή σπιτιού στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου και σκότωσε την 58χρονη…

Η άτυχη γυναίκα στην Αχαΐα, στεκόταν το πρωί στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Μέσα σε αυλή, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο μπήκε με ταχύτητα και την παρέσυρε. Ο θάνατός της, ήταν ακαριαίος, με τον οδηγό να μεταφέρεται ελαφρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο για εξετάσεις. Το μοιραίο ΙΧ έφυγε από τον δρόμο και ο οδηγός δεν κατάφερε να το επαναφέρει. Το όχημα μπήκε στην αυλή και το θύμα που εκείνη την ώρα έβγαινε για να φύγει, δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η άτυχη γυναίκα έβγαινε από σπίτι ηλικιωμένου άνδρα τον οποίο πρόσεχε, στην παλαιά εθνική οδό, όταν αυτοκίνητο που εκινείτο στο σημείο έχασε τον έλεγχο από άγνωστη αιτία και την παρέσυρε, τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Το όχημα «καρφώθηκε» σε διπλανή μάντρα μετά την παράσυρση της γυναίκας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στην στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος των Μποντέικων Αχαΐας.

O οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να του κάνουν μια σειρά από εξετάσεις.

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αστυνομία και πυροσβεστική.

Πηγή: tempo24

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις