Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αχαϊα: Η εικόνα του βυθού τρόμαξε τους δύτες – Το στοιχείο που προκαλεί εντύπωση στην αποκλεισμένη παραλία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η κατάδυση στη θαλάσσια περιοχή δεν ήταν όπως όλες οι υπόλοιπες για τους δύτες. Βγήκαν έξω γρήγορα και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται…

Δύο χειροβομβίδες βρέθηκαν στη θαλάσσια περιοχή της Παναγοπούλας, στην Αχαϊα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις εντόπισαν στον βυθό της θάλασσας δύτες, οι οποίοι έκαναν κατάδυση στη θαλάσσια περιοχή. Αμέσως μετά ειδοποίησαν το λιμενικό και έφθασαν στην περιοχή πυροτεχνουργοί από την Πάτρα. Ταυτόχρονα, ειδοποιήθηκε το Πολεμικό Ναυτικό, προκειμένου να μεταβεί στην Παναγοπούλα ειδικό κλιμάκιο για να παραλάβει τις χειροβομίδες. Μέχρι να πάει το κλιμάκιο του ΠΝ, ο χώρος φυλλάσσεται από λιμενικούς. Όσον αφορά τον τύπο των χειροβομίδων, αλλά και την προέλευσή τους, αναμένεται να δοθούν απαντήσεις μετά τους απαραίτητους ελέγχους που θα πραγματοποιηθούν.

Εντύπωση προκαλεί στις αρχές η πολύ καλή κατάσταση που βρίσκονται οι χειροβομβίδες, χωρίς ίχνος σκουριάς, κάτι που αφήνει ενοικτό το ενδεχόμενο να είναι καινούργιες. Οι αρχές διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος έκρηξης, αλλά ο χώρος θα παραμείνει αποκλεισμένος μέχρι την εξέτασή τους από ειδικούς του Π.Ν.

Πηγή: thebest.gr – Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε