Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αχαϊα: Κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα – Η τραγική ειρωνεία πίσω από το οικογενειακό δράμα [pics]

Αχαϊα: Κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα – Η τραγική ειρωνεία πίσω από το οικογενειακό δράμα [pics]

O 25χρονος κτηνοτρόφος ανασύρθηκε από τους διασώστες νεκρός. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σημείο…

Θλίψη επικρατεί στην περιοχή της Κλειτορίας στην Αχαϊα, για τον θάνατο ενός 25χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος εντοπίστηκε χθες (09-11-2018) νεκρός σε χαράδρα περίπου 500 μέτρων, στη θέση Τρανή Ράχη Καλλιθέας Κλειτορίας.

Ο πατέρας του νεαρού ειδοποίησε τις αρχές ότι ο γιος του είχε πέσει σε χαράδρα και στήθηκε επιχείρηση για την ανάσυρσή του από την ΠΥ Καλαβρύτων και την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, η οποία ολοκληρώθηκε στις 02.00 περίπου τα ξημερώματα.

Ο άτυχος κτηνοτρόφος αγνοείτο από τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής. Οι συγγενείς του αρχικά τον αναζήτησαν. Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως ο πατέρας του, ήταν εκείνος που τελικά εντόπισε το σημείο, όπου τα ίχνη του γιου του είχαν εξαφανιστεί και αμέσως ενημέρωσε τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων.

Οι εικόνες από το σημείο των ερευνών

Η επιχείρηση εντοπισμού, στήθηκε στις 21.30 το βράδυ στο σημείο που είχε υποδείξει ο τραγικός πατέρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τελούσε υπό σύγχυση.

Μετά από δυο ώρες σε δύσβατη περιοχή στη θέση Κάννη σε γκρεμό 20 μέτρων, εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του 25χρονου. Ακολούθησε η ανάσυρση της σορού, ενώ οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές.

Η ελπίδα για την οικογένεια του άτυχου 25χρονου, να βρεθεί ζωντανός είχε χαθεί. Στην επιχείρηση, συμμετείχαν έξι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, 4 ορειβάτες με επικεφαλής τον Διοικητή του τμήματος Διάσωσης, 5 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσιας Καλαβρύτων και Αστυνομικοί του Α.Τ Κλειτορίας

Πηγή: kalavrytanews.com, thebest.gr, dete.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις