Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αχαϊα: Νεκρή μητέρα σε τροχαίο – Σκοτώθηκε η Βασιλική Κλωνή μπροστά στην κόρη και τον σύζυγό της [pics, vid]

Αχαϊα

Συγκλονισμένη η Αχαϊα από το νέο τροχαίο δυστύχημα. Η Βασιλική Κλωνή άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στον σύζυγο και την κόρη της, που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. Οι εικόνες της τραγωδίας…

Θρήνος στον Αλισσό στην Αχαϊα για τη 49χρονη Βασιλική Κλωνή, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Τρίτης στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών Πύργου στο ύψος των Καμινίων. Η γυναίκα ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του συζύγου της, ηλεκτρολόγου Γιώργου Παναγιωταρόπουλου και της 19χρονης κόρης της Φωτεινής, που απεγκλωβίστηκαν από το όχημα και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Αχαϊα

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο

“Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία, για θανατηφόρο τροχαίο, το οποίο έγινε χθες το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καμινίων, κατά το οποίο ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, στο οποίο είχε συνεπιβάτες την 49χρονη γυναίκα του και την 19χρονη κόρη του.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμό, της 49χρονης, ο σοβαρός τραυματισμός του συζύγου της και οι ελαφροί τραυματισμοί της κόρης τους και του 20χρονου οδηγού του έτερου αυτοκινήτου. Επιπλέον, στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, μετέβησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, με τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα”.

Εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα

Νωρίτερα σε άλλο τροχαίο που σημειώθηκε στη Νέα Εθνική οδό Πατρών Πύργου στο ύψος του Αλισσού, τραυματίστηκε θανάσιμα ο 62χρονος Γεωργιος Κυριακόπουλος κάτοικος εξωτερικού σύμφωνα με πληροφορίες, που διέμενε στην Αμαλιάδα, οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που συγκρούσθηκε με φορτηγό. Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 19.00 το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, στο ύψος του Αλισσού, όταν το όχημα που οδηγούσε ο 62χρονος, συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με φορτηγό, με συνέπεια το αυτοκίνητο να εκτραπεί από την πορεία του και να προσκρούσει με σφοδρότητα σε τοίχο.

Αχαϊα Αχαϊα Αχαϊα Αχαϊα

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες της Πυροσβεστικής ΒΙΠΕ Πατρών, απεγκλωβίζοντας τον άτυχο οδηγό, ο οποίος λίγο αργότερα διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Πηγή: thebest.gr, dete.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις