Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Αχαΐα: Τραγωδία στον “111” με έναν νεκρό και και τρεις τραυματίες

Αχαΐα: Τραγωδία στον “111” με έναν νεκρό και και τρεις τραυματίες

Τραγική κατάληξη στην τριπλή καραμπόλα που σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (1.2.2020) στην Αχαΐα και πιο συγκεκριμένα στον “111”.

Δυστυχώς, ένας από τους τέσσερις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το φοβερό τροχαίο στον “111” στην Αχαΐα, υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα. Πρόκειται για τον τον 28χρονο Γιάννη Κραβαριώτη, που οδηγούσε ένα από τα τρία οχήματα, το οποίο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Το τροχαίο συνέβη όταν ένα φορτηγάκι που μετέφερε αγροτικά προϊόντα συγκρούστηκε με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν τέσσερις άνθρωποι, από τους οποίους ο ένας τελικά – όπως προαναφέρθηκε – κατέληξε.

Τους τραυματίες είχε απεγκλωβίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ο δρόμος είχε κλείσει προσωρινά, ενώ και τα τρία οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Η ονομασία “111” είναι προπολεμική κωδικοποίηση και αναφέρεται στον οδικό άξονα που ενώνει την Πάτρα με την Τρίπολη. Σε όλο το μέρος του περνάει από την βόρεια και κεντρική Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα τους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Αρκαδίας.

Κατασκευάστηκε το 1922!

πηγή: tempo24.news.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις