Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΧΕΠΑ: ΕΔΕ για πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού που έδειξε εργαζόμενος για να μην βγει σε αναστολή

ΑΧΕΠΑ: ΕΔΕ για πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού που έδειξε εργαζόμενος για να μην βγει σε αναστολή

Τη διενέργεια ΕΔΕ διέταξε η διοίκηση του ΑΧΕΠΑ, καθώς εξετάζεται ένας από τους νοσηλευτές του συγκεκριμένου νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης να έχει επιδείξει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον κορονοϊό… 

Σε ένα «τσούναμι» φαίνεται πως εξελίσσονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις γύρω από εργαζόμενους στο χώρο της υγείας, οι οποίοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν το πιστοποιητικό χωρίς να έχουν προχωρήσει στον εμβολιασμό τους.

Μετά τη διοικητική υπάλληλο στην Καρδίτσα και αλλά τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο Γεννηματά της Θεσσαλονίκης, έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα περιστατικό στη λίστα με τα μαϊμού πιστοποιητικά. Αυτή τη εξετάζεται ένας υπάλληλος του νοσηλευτικού ιδρύματος ΑΧΕΠΑ, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να έχει συγγενική σχέση και με έναν εκ των υπαλλήλων του νοσοκομείου «Γεννηματάς» που εντοπίστηκε να έχει ψεύτικο πιστοποιητικό.

«Κακώς έχουμε όλο αυτό με τα πλαστά πιστοποιητικά. Έπρεπε οι συνάδελφοι να αγωνιστούν μαζί μας και όχι να κρύβονται πίσω από αυτά. Θα μπορούσαμε να βγάλουμε κι εμείς τέτοια χαρτιά αλλά μείναμε χωρίς δουλειά για να μεταφέρουμε το μήνυμα στην κοινωνία», λέει στο newsit.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο ΑΧΕΠA της Θεσσαλονίκης, Χαράλαμπος Κοροξένος και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Μάθαμε για έναν συνάδελφο για τον οποίο γίνεται ΕΔΕ από το ΑΧΕΠΑ, εύχομαι να είναι και ο μοναδικός, δεν θέλω να πιστεύω οτι υπάρχουν κι άλλοι συνάδελφοι που μπήκαν από την πίσω πόρτα» . 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις