Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αχιλλέας Μπέος: Δείτε το προεκλογικό σποτ που ετοίμασε για τις δημοτικές εκλογές

Αχιλλέας Μπέος: Δείτε το προεκλογικό σποτ που ετοίμασε για τις δημοτικές εκλογές

Ο Αχιλλέας Μπέος ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία με ένα σποτάκι από το γραφείο του. Με κοστούμι κοιτάει την κάμερα και στέλνει μηνύματα στους Βολιώτες για τις δημοτικές εκλογές

Οι εκλογές πλησιάζουν και ο Αχιλλέας Μπέος διεκδικεί εκ νέου τη δημαρχεία στον πολύπαθο Βόλο. Μιλάει για μια πόλη που τα τελευταία χρόνια έγινε πρότυπο για ολόκληρη τη χώρα. Για έργα που άλλαξαν τη μορφή και για αποφάσεις που έδωσαν λύσεις σε μια σειρά από προβλήματα. Με κοστούμι, δίχως γραβάτα, απευθύνεται στους κατοίκους της πόλης, που την ερχόμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου, καλούνται να ψηφίσουν και να αποφασίσουν για το μέλλον του Βόλου.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και οι υποψήφιοι φουλάρουν τις μηχανές τους για την κάλπη με το ενδιαφέρον να πέφτει, μοιραία, στην επιλογή που θα κάνουν οι ψηφοφόροι στις πληγείσες από τις φονικές φυσικές καταστροφές.

Ο Αχιλλέας Μπέος, ο δήμαρχος που έχει βρεθεί στο στόχαστρο της κριτικής μετά την ανείπωτη καταστροφή που έχει επέλθει στην πόλη του Βόλου, αποφάσισε να απευθυνθεί προς τους ψηφοφόρους με ένα προεκλογικό σποτ από το γραφείο του.

Μιλάει για μεγάλα έργα και για μια πόλη – πρότυπο. Ζητάει από τους ψηφοφόρους να μην πιστεύουν τις ψεύτικες υποσχέσεις γιατί έχουν σκοπό όπως αναφέρει να γυρίσουν τον Βόλο στη «μιζέρια, την αβεβαιότητα, το τέλμα».

«Κάναμε πολλά μαζί» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος και συνεχίζει: «δημιουργήσαμε ένα Βόλο, πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Στις 8 του Οκτώβρη, καλείστε να αποφασίσετε και πάλι για το μέλλον της πόλης μας. Τον Βόλο όπως εσείς τον επιθυμείτε».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις