Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αχιλλέας Μπέος: Μοίρασε κόλλυβα στο δημοτικό συμβούλιο και έσκασε στα γέλια – «Είχαν κηδεία τα παιδιά»

Αχιλλέας Μπέος: Μοίρασε κόλλυβα στο δημοτικό συμβούλιο και έσκασε στα γέλια – «Είχαν κηδεία τα παιδιά»

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε και πάλι τα δικά του, στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου. Οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν αντιδράσεις…

Συγκεκριμένα κατόπιν εντολής του δημάρχου, υπάλληλος δήμου μοίρασε κεσεδάκια με κόλλυβα στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης. Ο Αχιλλέας Μπέος δοκίμασε τα κόλλυβα, όπως φαίνεται στο επόμενο βίντεο και στη συνέχεια απευθυνόμενος στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, είπε: «Σήμερα, (οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης) πενθούν. Είχαν κηδεία το πρωί με τα εγκαίνια του πάρκινγκ της Φιλελλήνων, οπότε παρήγγειλαν κόλλυβα στον Στεφόπουλο. Αρκεί να τα πληρώσουν κ. Στεφόπουλε ε; Να μην είναι τσαμπατζήδες…”.

Εν τω μεταξύ κατά πλειοψηφία πέρασε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου η τιμολογιακή πολιτική για το πάρκινγκ της Φιλελλήνων, με τις μειοψηφίες να τονίζουν ότι πρόκειται για ένα πανάκριβο έργο που πλήρωσαν οι Βολιώτες, όμως στην ουσία θα εξυπηρετεί τις 110 οικογένειες μόνιμων κατοίκων που θα το χρησιμοποιούν τακτικά, ενώ το τιμολόγιο, όπως διαμορφώθηκε, δεν επαρκεί για «να βγάλει τα χρήματά της η επένδυση».

Ιδιαίτερα έντονοι και με χαρακτηρισμούς ήταν οι διάλογοι μεταξύ του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου και του επικεφαλής της παράταξης “Βόλος, Ανατροπή, Δημιουργία”, Απόστολου Παπαδούλη, ενώ η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Νάνσυ Καπούλα, παρατήρησε ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια περίοδος τριών μηνών, κατά την οποία θα κριθεί αν είναι συμφέρουσα η τιμολογιακή πολιτική, πρόταση την οποία, ωστόσο, ο δήμαρχος Βόλου, απέρριψε.

«Δεν υπάρχει περίπτωση, είτε βγαίνει είτε όχι, να γίνει αύξηση των τιμών. Παίρνουμε 3.000 ευρώ το μήνα ενοίκιο από μία εταιρεία και με τις 110 μόνιμες θέσεις πάρκινγκ έχει εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα και λειτουργία του πάρκινγκ σε όλα τα επίπεδα και περισσεύουν και κάποια χρήματα. Έχει και 130 θέσεις επιπλέον που αυξάνουν το κέρδος. Δεσμευόμαστε ότι δεν πρόκειται να υπάρχει αύξηση. Μείωση θα υπάρξει, ψηφίστε ό,τι θέλετε, εμείς αποφασίζουμε», κατέληξε ο δήμαρχος Βόλου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις