Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Αχιλλέας Μπέος: «Σπρώξτε κα@λ@@ρόπαιδα» – Έτσι εμψύχωσε άντρες που έσπρωχναν αυτοκίνητα

Αχιλλέας Μπέος: «Σπρώξτε κα@λ@@ρόπαιδα» – Έτσι εμψύχωσε άντρες που έσπρωχναν αυτοκίνητα

Ο Αχιλλέας Μπέος επιβλέπει και εμψυχώνει με τον δικό του τρόπο, μια ομάδα που σπρώχνει και προσπαθεί να απεγκλωβίσει αυτοκίνητα που έχουν κολλήσει στις λάσπες. Ο Βόλος και η Αγριά στο επίκεντρο με το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου…

Ο Βόλος και ο Αχιλλέας Μπέος ξανά στο επίκεντρο με αφορμή ένα βίντεο από την Αγριά, που δείχνει τον δήμαρχο της πόλης να εμψυχώνει 6 άντρες που προσπαθούν να μετακινήσουν αυτοκίνητο. Κατά διαστήματα σπρώχνει και ο ίδιος. Το όχημα μετακινείται μετά από προσπάθεια και από τις λάσπες βγαίνει και πάλι στην άσφαλτο. Όλα αυτά λίγη ώρα μετά το επεισόδιο που προκάλεσε σάλο, με τον δήμαρχου του Βόλου να χαστουκίζει πλημμυροπαθή.

Στην Αγριά, όπως υποσχέθηκε στην τελευταία του αυτοψία, βρέθηκε το πρωί ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου επισκέφθηκε την πολύπαθη περιοχή και μαζί με τους Αντιδημάρχους, Στεφόπουλο και Μαλαματίνη βοήθησαν στον απεγκλωβισμό αυτοκινητών.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του thenewspaper.gr, μία ομάδα ανδρών, της οποίας ηγείται ο Αχιλλέας Μπέος, προσπαθεί να σπρώξει για να «ξεκολλήσει» από τις λάσπες ένα εγκλωβισμένο αυτοκίνητο. Εκεί ο κ. Μπέος προσπαθεί να εμψυχώσει τους άνδρες του για να σπρώξουν το Ι.Χ. με όλες τους τις δυνάμεις και τους αποκαλεί «καυλ….ρόπαιδα».

«Έλα, καυλ….ρόπαιδα σπρώξτε. ‘Ελα, έλα, έλα, ωπ, τράβα λίγο ακόμη. Κάνε πιο κοντό το συρμτόσχοινο, διπλό» ακούγεται να λέει ο Αχιλλέας Μπέος δίνοντάς τους οδηγίες. «Έλα καυλ….ρόπαιδα, άλλη μία» επαναλαμβάνει, ώσπου τελικά καταφέρνουν να βγάλουν το μπλε Ι.Χ. από τις λάσπες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις