Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Αχιλλέας Μπέος: Ταξίδι στο Άγιο Όρος και τη Μονή Βατοπαιδίου – «Πάω στον γέροντα που με έχει αγγίξει»

Αχιλλέας Μπέος: Ταξίδι στο Άγιο Όρος και τη Μονή Βατοπαιδίου – «Πάω στον γέροντα που με έχει αγγίξει»

Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες, με τις διαδοχικές ομοφοβικές δηλώσεις που έκανε. Πλέον ετοιμάζεται για ταξίδι στο Άγιο Όρος και τη Μονή Βατοπεδίου…

Ο Αχιλλέας Μπέος προκάλεσε σάλο και πολιτικές αναταράξεις με τα ομοφοβικά του παραληρήματα για τον Στέφανο Κασσελάκη. Λίγες μέρες μετά ετοιμάζει βαλίτσες για το Άγιο Όρος. Για να αποφορτιστεί, να γεμίσει τις μπαταρίες του και να επιστρέψει στον Βόλο. Ο επανεκλεγείς δήμαρχος θα κάνει μια στάση και στη Θεσσαλονίκη, για να συναντήσει τον Βασίλη Καρρά, που δοκιμάζεται από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πιο αναλυτικά, το Άγιο Όρο αναμένεται να επισκεφτεί σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ο Αχιλλέας Μπέος και συγκεκριμένα την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, ώστε να πάρει την ευλογία του γέροντα Εφραίμ για τη νέα θητεία του στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου.

«Πάω στο Άγιο Όρος, στον γέροντα που με έχει αγγίξει, τον γέροντά μου Εφραίμ» φέρεται να είπε ο δήμαρχος Βόλου λίγο πριν την αναχώρησή του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του volosday.gr, ο δήμαρχος θα συναντήσει τον κουμπάρο του και γνωστό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες με την υγεία του, στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις