Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Αχιλλέας Μπέος: «Βουλώστε το πια, έφερα δύο νταλίκες ξύδι – Θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια»

Αχιλλέας Μπέος: «Βουλώστε το πια, έφερα δύο νταλίκες ξύδι – Θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια»

Ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε το πρωί συνέντευξη τύπου και εξαπέλυσε επίθεση σε δημοσιογράφους και πολιτικούς αντιπάλους. Ο δήμαρχος Βόλου περιέγραψε την κατάσταση στην πόλη…

Ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε ότι ο Βόλος επιστρέφει στην ομαλότητα. Ο δήμαρχος Βόλου χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για όσους τον αντιπολιτεύονται και επιχειρούν όπως λέει να κάνουν το άσπρο – μαύρο. Είναι σίγουρος πως θα παραμείνει δήμαρχος στην πόλη για πολλά χρόνια ακόμη.

«Η πόλη μέχρι και τον Μάρτιο θα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Έως το μεσημέρι πιστεύω θα έχει λύθει το οικονομικό ζήτημα για να πληρωθούν όσοι έβαλαν πλάτη. Από το κράτος έχουν μπει 3.000.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα γραφειοκρατίας. Όλα αυτά τα πληρώνει η πατρίδα μου και ο ελληνικός λαός. Οι αρμόδιοι Υπουργοί έχουν τη διάθεση, αλλά πρέπει να βγουν νόμοι για να καταργηθούν αυτές οι χρονοβόρες διαδικασίες» ανέφερε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος.

«Τον Δεκέμβριο κλείνω 9 χρόνια ως Δήμαρχος Βόλου και κανείς δεν μπορεί αμφισβητήσει, ότι αγωνίστηκα να φέρω τον Βόλο στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο που βρισκόταν από 200 οικογένειες. Μία ολόκληρη πόλη λειτουργούσε για τα δικά τους συμφέροντα. Κάναμε μία τεράστια προσπάθεια με τους συνεργάτες μου. Δεν υπήρχε διαθέσιμο κατάλυμα ούτε τις καθημερινές. Δύσκολη προσπάθεια αλλά ήμασταν περήφανοι για αυτό».

Φθάσαμε σήμερα, όπου μία μερίδα, τους οποίους δεν ξέρω πως να τους χαρακτηρίσω, θέλω να τους πω ότι θα είμαι δήμαχος για 105 χρόνια, γιατί η αλητεία που εκφράζουν και η κόντρα που δημιουργούν με δυναμώνουν. Πρέπει να ενημερώσουμε από ό,τι μέσο έχει ο καθένας, ότι ο Βόλος επανήλθε και είναι μία όμορφη και καθαρή πόλη. Έχουν όλη αυτή την υποχρέωση για τους εργαζόμενους και στους επιχειρηματίες αλλά και στα παιδιά μας».

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε τοπικά ΜΜΕ: «Δεν ντρέπεστε λίγο να δυσφημείτε την πόλη σας; Φτάνει πια! Έφερα δύο νταλίκες ξύδι. Είπα να ξανακάνουμε εκλογές. Να καλύψουμε όμως τα έξοδα, εγώ και ο Παπαπέτρος, όχι οι πολίτες.

«Εγώ δεν έπιασα τη μάνικα για τις εκλογές και το απέδειξα. Είναι συμβολισμός. Όταν ο Δήμαρχος το κάνει πρώτος, οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε. Αυτό θα πει αλληλεγγύη. Δεν κατηγορώ όσους δεν το κάνουν, αλλά βουλώστε το πια. Χτυπήστε εμένα προσωπικά, αλλά όχι την πόλη».

Πηγή: thenewspaper.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις