Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτό είναι το κοριτσάκι που βρέθηκε να μένει με τσιγγάνους στον Τύρναβο! “Δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της” λέει η Αστυνομία

Ο 6χρονης που βρέθηκε στον Τύρναβο - ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
Ο 6χρονης που βρέθηκε στον Τύρναβο - ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

– Η υπόθεσή της θυμίζει έντονα εκείνη της μικρής Μαρίας που επίσης βρέθηκε να μένει με τσιγγάνους που δεν ήταν οι βιολογικοί γονείς της
– Το κορίτσι είναι 6 ετών και το μόνο στοιχείο που έχουν οι αστυνομικοί είναι ότι το φωνάζουν Νικολέτα
– Η αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα της φωτογραφίες της μικρής σε μια προσπάθεια θα διαλευκανθεί η υπόθεση και η ταυτότητά της
– Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρία άτομα

Συγκεκριμένα, για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί τρία άτομα στον Τύρναβο, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου, της υπόθαλψης εγκληματία, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της κλοπής. Τώρα, οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του μικρού κοριτσιού που υπολογίζεται ότι είναι περίπου 6 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κοριτσάκι, το φωνάζουν με το όνομα “Νικολέτα” ή “ΤΑΤΟ” και είναι άγνωστα τα υπόλοιπα στοιχεία του. Βρέθηκε να μένει στον Τύρναβο με δυο από τους παραπάνω συλληφθέντες, οι οποίοι δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 2 μηνών, αποσκοπεί στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της ανήλικης και των βιολογικών γονέων της καθώς και στον εντοπισμό αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών της. Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Το χρονικό της υπόθεσης – θρίλερ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί “βλέπουν” απαγωγή πίσω από την υπόθεση της 6χρονης. Το κορίτσι βρέθηκε  χθες μετά από έρευνα στον οικισμό των τσιγγάνων στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Αμέσως το κοριτσάκι απομακρύνθηκε από τον οικισμό, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τους φερόμενους ως γονείς, έναν 42χρονο και τη 41χρονη γυναίκα του. Η υπόθεση έχει αρκετά κοινά στοιχεία με εκείνη της “μικρής Μαρίας” που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν, τον Οκτώβριο του 2013, βρέθηκε σε οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Μαζί με τους δύο φερόμενους ως γονείς, συνελήφθη χθες και ακόμη ένας45χρονος, τον οποίο αναζητούσαν οι διωκτικές αρχές με αφορμή εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών. Αστυνομικοί έκαναν έρευνα χθες το πρωί στον οικισμό του Τυρνάβου, όπου και βρήκαν το ανήλικο κορίτσι να φιλοξενείται από το ανδρόγυνο των συλληφθέντων. Μαζί του φιλοξενούνταν επίσης και ο 45χρονος ο οποίος, καθώς αναζητούνταν από τις διωκτικές αρχές, τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί τελικά χθες το μεσημέρι, μέσα στον οικισμό.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ., εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε