Κυριακή, 3 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αυτοί είναι οι τέσσερις που συνελήφθησαν για την σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης στη Λάρισα [pics]

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τεσσάρων ατόμων, που συνελήφθησαν στη Λάρισα  για την υπόθεση μαστροπείας, παράνομης παρακράτησης, βιασμού και αρπαγής του 14χρονου κοριτσιού.

Πρόκειται για τους:

α) Ιωάννη ΓΙΟΛΔΑΣΗ του Βασιλείου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, του βιασμού από κοινού και κατά μόνας, της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος και της σωματεμπορίας κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα σε βάρος ανηλίκου.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

β) Κωνσταντίνο ΚΑΨΑΛΗ του Ευαγγέλου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος και της σωματεμπορίας κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα σε βάρος ανηλίκου.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

γ) Αχιλλέα ΤΣΑΚΙΡΗ του Νικολάου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού από κοινού και κατά μόνας και της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

δ) Aliu (ον) KRENAR (επ) του Rrapo, γεν. την 15-9-1981 στην Αλβανία, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού από κοινού και κατά μόνας και της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα των παραπάνω ατόμων να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Η υπόθεση που προκάλεσε ανατριχίλα στην κοινή γνώμη

Πατέρας επτά παιδιών ήταν ο 55χρονος δημοτικός υπάλληλος που εμπλέκεται μαζί με τον 56χρονο συνεργό του στην αρπαγή, τον βιασμό και την εκπόρνευση της ανήλικης στη Λάρισα. Ο 55χρονος από τα μέσα Αυγούστου κρατούσε παρά τη θέλησή της τη 14χρονη σε διαμέρισμα και την εξωθούσε στην πορνεία. Ο 55χρονος και ο συνεργός του 56 ετών επίσης εποχικός υπάλληλος στο δήμο Τυρνάβου συνελήφθησαν στη Λάρισα και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για αρπαγή, παράνομη παρακράτηση, βιασμό και μαστροπεία.

Το κορίτσι είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας ενώ η μητέρα της, που έχει άλλα εννιά παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες διαμένει στη Θεσσαλονίκη. Η επιμέλεια είχε αφαιρεθεί από τη μητέρα γιατί είχε προβλήματα με τον νόμο, και η μικρή οδηγήθηκε σε εκκλησιαστικό ίδρυμα της Λάρισας. Με τη βοήθεια της μητέρας της η κοπέλα απέδρασε από το ίδρυμα τον περασμένο Φεβρουάριο για να καταλήξει στη συνέχεια στο σπίτι του 56χρονου νονού της, πατέρα 4 παιδιών όπου ξεκίνησε ο εφιάλτης… Η μικρή αρχικά βιάστηκε από τον 56χρονο νονό, ο οποίος στη συνέχεια την έστειλε στον 55χρονο φίλο του, που επίσης τη βίασε. Στη συνέχεια οι δύο δράστες νοίκιασαν άλλο διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία όπου και εξέδιδαν τη 14χρονη έναντι αμοιβής σε αρρωστημένους πελάτες.

Η μικρή σύμφωνα με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και βασανιστηρίων… Οι δύο άνδρες στην πορεία διαφώνησαν και μετά από λίγο καιρό ο 56χρονος φέρεται να κατήγγειλε με τηλεφώνημα του στο ΑΤ Τυρνάβου τον 55χρονο συνεργό του, ο οποίος με τη σειρά του “έδωσε” στην αστυνομία τον συνεργό και νονό της μικρής.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε