Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Νεαρός βρέθηκε από φίλους του κρεμασμένος σε σπίτι

Αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Νεαρός βρέθηκε από φίλους του κρεμασμένος σε σπίτι

Ο νεαρός εντοπίστηκε κρεμασμένος από ξύλινη σκάλα μέσα σε σπίτι στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί μιλούν για αυτοκτονία και οι φίλοι του αυτόχειρα δίνουν καταθέσεις…

Οι χειρότεροι φόβοι για το νεαρό φίλο τους επιβεβαιώθηκαν, όταν μπήκαν στο σπίτι που έμενε στην Άνω Πόλη στην Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός ήταν νεκρός, κρεμασμένος από ξύλινη σκάλα του διαμερίσματος με έναν αυτοσχέδιο βρόγχο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα μιλούν για αυτοκτονία. Ένας από τους φίλους του αυτόχειρα, κατέθεσε πως ο νεαρός είχε εκδηλώσει πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του, μετά από πρόσφατη ερωτική απογοήτευση. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Νεκρός μέσα σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην περιοχή της Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκε ένας μετανάστης με καταγωγή από το Ιράν. Ο άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος από φίλους του το απόγευμα του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου και σήμανε συναγερμός.

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας δεν εντοπίστηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατος του αποδίδεται σε αυτοκτονία. Οι φίλοι του, όπως ανέφεραν, αγωνιούσαν για την τύχη από το πρωί καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ειδοποίησαν την Αστυνομία και ξεκίνησαν τις αναζητήσεις. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα είδαν τον φίλο τους κρεμασμένο με έναν αυτοσχέδιο βρόγχο σε μια ξύλινη σκάλα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ένας από τους φίλους του ανέφερε στην Αστυνομία πως ο αυτόχειρας είχε δηλώσει την πρόθεση του να δώσει τέλος στη ζωή του. Μία άλλη μαρτυρία απέδωσε την αυτοκτονία σε ερωτική απογοήτευση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις