Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αυτός είναι ο δάσκαλος που πιάστηκε με την 14χρονη στην Ερέτρια!

Αυτός είναι ο δάσκαλος που πιάστηκε με την 14χρονη στην Ερέτρια!
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Δίνονται στη δημοσιότητα, με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του δασκάλου, ο οποίος συνελήφθη στις 7 Ιουλίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Πρόκειται για τον:

ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ Γεώργιο του Πέτρου και της Μαρίας, γεννηθείς στις 07-12-1969 στην Πάφο Κύπρου.

Κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με 14χρονη μαθήτρια.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Click4More: Εδώ έπιασαν οι αστυνομικοί τον δάσκαλο με την μαθήτρια στην Ερέτρια

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, από 10-07-2020 έως και 10-10-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22210 – 24574 και 22210 – 37033, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις