Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Δεν βάζουν μυαλό στη Θεσσαλονίκη! Μαζεύτηκαν σε σπίτι παρά το lockdown – Βρέθηκε ποσότητα χασίς

Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία Αρχείου

Χειροπέδες σε επτά άτομα πέρασαν το απόγευμα της Πέμπτης (3/12) αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχαν μαζευτεί σε σπίτι παραβιάζοντας τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού. Κατά την διάρκεια ελέγχου από την ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκε και μικροποσότητα χασίς.

Το περιστατικό, όπως μεταδίδει το GRTimes, σημειώθηκε στην περιοχή του Ωραιόκαστρου και η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιήθηκε περίπου στις 6.30 το απόγευμα, ενώ κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και ποσότητες κάνναβης. Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην αποκάλυψη της παράνομης συνάθροισης των νεαρών έχοντας σχετικές πληροφορίες για συγκεντρωμένα άτομα σε σπίτι.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ηλικίας 18 έως 26 ετών και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών. Στον ιδιοκτήτη του σπιτιού επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους… καλεσμένους του η ΕΛΑΣ «μοίρασε» πρόστιμα 300 ευρώ στον καθένα διότι παραβίασαν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Να σημειωθεί ότι η ΕΛΑΣ συνεχίζει το σαφάρι ελέγχων σε όλη τη Θεσσαλονίκη για την τήρηση των μέτρων, καθώς η περιοχή παραμένει στο «κόκκινο» παρά το lockdown που έκλεισε ήδη από χτες έναν μήνα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και GRTimes

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις