Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΔΕΘ 2021: Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ παρουσία Κουτσούμπα

ΔΕΘ 2021: Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ παρουσία Κουτσούμπα

Σε εξέλιξη είναι συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία της ΧΑΝΘ, με αφορμή τη ΔΕΘ 2021 και την ομιλία που θα παραχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Βελλίδειο.

Με πανό και σημαίες στα χέρια οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής. “Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό”, αναγράφει ένα από τα πανό των μελών του ΠΑΜΕ.

Παρών στη συγκέντρωση και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος δήλωσε: «Η κυβέρνηση της ΝΔ μοιράζει απλόχερα στο μεγάλο κεφάλαιο προνόμια και διευκολύνσεις, την ίδια στιγμή που στον εργαζόμενο λαό δίνει κάποιες μικρές παροχές, ψίχουλα, υποσχέσεις, οι οποίες εξανεμίζονται την άλλη στιγμή κάτω από την έκρηξη της μεγάλης ακρίβειας, κάτω από την αλλαγή των εργασιακών σχέσεων και την ανατροπή δικαιωμάτων και κατακτήσεων δεκαετιών.
Μονόδρομος για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού, του δημόσιου τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης και της υπαίθρου, είναι ο αγώνας, ο μαζικός, ταξικός, ενωμένος αγώνας, σε κάθε τόπο, σε κάθε κλάδο, σε κάθε περιφέρεια, πανελλαδικά συντονισμένα και σε αυτόν τον αγώνα, σε αυτήν την πάλη, το ΚΚΕ θα βρίσκεται κάθε μέρα, κάθε ώρα, μπροστά».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις