Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΔΕΘ 2021: Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης – «Εξαψήφιος αριθμός επισκεπτών» στην Έκθεση

ΔΕΘ 2021: Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης – «Εξαψήφιος αριθμός επισκεπτών» στην Έκθεση

Στη ΔΕΘ 2021 συμμετέχει και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης. Φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός της παρουσίας εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών στις εγκαταστάσεις της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, η ΔΕΘ 2021 θα πραγματοποιηθεί φέτος με φυσική παρουσία, η οποία στόχο έχει να μείνει στην ιστορία ως η πρώτη Covid-free μεγάλη διοργάνωση στην Ευρώπη, με περισσότερους από 900 άμεσους και έμμεσους εκθέτες από 15 χώρες και με εκτίμηση για εξαψήφιο αριθμό επισκεπτών!

Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, δίδεται έμφαση στην επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία, μέσω του θεματικού αφιερώματος «Ελλάδα και επιχειρηματικότητα», στο οποίο η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων θα συμμετάσχει με 42 Επιμελητήρια από όλη τη χώρα και 215 επιχειρήσεις – μέλη τους.

ΔΕΘ 2021 – Η κορυφαία ευκαιρία προβολής τοπικών προϊόντων

Στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, συμμετέχουν και προβάλλουν τα προϊόντα τους δύο επιχειρήσεις με σκοπό τη στήριξη της επιχειρηματικότητας του Ρεθύμνου, μέσω της προβολής προϊόντων του τόπου.

Η 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από 11 – 19 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης: https://www.thessalonikifair.gr/el και αποτελεί διαχρονικά ένα διεθνούς ακτινοβολίας εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας, παρέχοντας σύμφωνα με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, «…σημαντική ευκαιρία στις επιχειρήσεις μας να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα το τρίπτυχο Παρελθόν – Παρόν- Μέλλον στο πλαίσιο και της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση».

Παράλληλα με το εκθεσιακό γεγονός, θα υλοποιηθεί το Thessaloniki Helexpo Forum 2021, η θεσμοθετημένη πλατφόρμα διαλόγου για όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα της χώρας με τίτλο, «Δημιουργώντας την Επόμενη Μέρα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις