Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Διδυμότειχο: Η κηδεία της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο – Ραγίζουν καρδιές για την Ελένη Τοπαλούδη!

Διδυμότειχο: Η κηδεία της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο – Ραγίζουν καρδιές για την Ελένη Τοπαλούδη!

Η φοιτήτρια που βρέθηκε φρικτό θάνατο στη Ρόδο οδηγείται στην τελευταία της κατοικία.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, που ανεβαίνουν έναν Γολγοθά που μοιάζει ατελείωτος.
Πένθος στο Διδυμότειχο για την Ελένη Τοπαλούδη. Η σορός της έφτασε το πρωί.
Οργή για τους δολοφόνους της νεαρής κοπέλας. Ζητούν παραδειγματικές τιμωρίες.

Η συγκίνηση, ο πόνος και η θλίψη για την Ελένη Τοπαλούδη κορυφώνονται. Η φοιτήτρια που μαρτύρησε και βρήκε φρικτό θάνατο στη Ρόδο, οδηγείται στην τελευταία της κατοικία στο Διδυμότειχο. Ένα κορίτσι που είχε βγάλει εισιτήριο για τις 16 Δεκεμβρίου, με στόχο να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα μαζί με τους γονείς της. Μια κοπέλα που όμως βρέθηκε νεκρή στα βράχια παραλίας, σε μια τραγική είδηση που συντάραξε ολόκληρη τη χώρα.

Η σορός της έφτασε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης» συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Το πρωί έφτασε στο Διδυμότειχο και στη συνέχεια στην εκκλησία για την κηδεία.

Λίγο πριν τη 13.00 η εκκλησία άρχισε να αδειάζει και όλοι πήραν το δρόμο για το νεκροταφείο. Εκεί όπου θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος…

Η άτυχη κοπέλα φαίνεται ότι χτυπήθηκε στο πρόσωπο με σίδερο και στη συνέχεια ενώ ήταν σε άσχημη κατάσταση και εκλιπαρούσε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο οδηγήθηκε στην παραλία όπου οι φερόμενοι ως δράστες την πέταξαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Λίγο πριν τις 11.00 η νεκροφόρα ξεκίνησε από το πατρικό σπίτι της κοπέλας για την εκκλησία. Πίσω από τους γονείς, γείτονες, φίλοι και συγγενείς της Ελένης Τοπαλούδη με δάκρυα στα μάτια. Ο πόνος για όλους είναι ανείπωτος.

Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της φοιτήτριας

Η σορός της φοιτήτριας στο Διδυμότειχο

Νέα προθεσμία για τη δολοφονία της φοιτήτριας

Στον εισαγγελέα Ρόδου προσήχθησαν σήμερα το πρωί, οι δύο νεαροί (ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης) που κατηγορούνται για τη δολοφονία της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Οι δύο φερόμενοι ως δράστες επιρρίπτουν o ένας στον άλλον την ευθύνη για το θάνατο της φοιτήτριας.

Όπως έγινε γνωστό, αφού τους ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Σε βάρος των δύο νεαρών ο εισαγγελέας Ρόδου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό.

Οι έρευνες από την πλευρά του Λιμεναρχείου Ρόδου συνεχίζονται, με σκοπό να αποκαλυφθεί πώς έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και για ποιους λόγους.

Ανατριχιαστικές εικόνες στην παραλία που βρέθηκε η σορός

Οι εικόνες με το άψυχο σώμα της άτυχης φοιτήτριας συγκλονίζουν. Το ίδιο και η πληροφορία ότι ο άνθρωπος που το βρήκε, είναι συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των κατηγορουμένων.

Όπως αναφέρει το rodos-press που δημοσιεύει τις παραπάνω φωτογραφίες, έχουν βρεθεί βίντεο ασφαλείας στα οποία έχει καταγραφεί η μεταφορά της άτυχης κοπέλας από την εξοχική κατοικία στους Πεύκους -που έγινε το έγκλημα σύμφωνα με τα στοιχεία- επάνω στην καρότσα του αγροτικού φορτηγού οχήματος, όπου μάλιστα ένας εκ των δύο δραστών βρίσκονταν και αυτός καθισμένος στην καρότσα με το θύμα, φοβούμενοι μήπως και το θύμα ανακτήσει δυνάμεις και δραπετεύσει κατά τη μεταφορά του!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις