Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Δίκη Γιακουμάκη: Η πρώτη δήλωση του πατέρα μετά την απόφαση

Δίκη Γιακουμάκη: Η πρώτη δήλωση του πατέρα μετά την απόφαση
YouTube

Ιδιαίτερα φορτισμένος ο πατέρας Ανδρέας Γιακουμάκης στο άκουσμα της απόφασης του δευτεροβάθμιου εφετείου. Έτσι, εξήμισι χρόνια μετά και συνολικά οκτώ εφέσεις, έπεσε η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης του θανάτου του νεαρού σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής στα Γιάννινα.

Συγκλονισμένος ο Ανδρέας Γιακουμάκης, πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, αρκέστηκε να δηλώσει ότι «η Δικαιοσύνη είπε ότι υπάρχουν αξίες»! 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη (07.07.2021) και σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, πέντε από τους συνολικά οκτώ κατηγορουμένους που ήταν ενήλικες κρίθηκαν ένοχοι όπως πρωτόδικα, ενώ για τους τρεις που ήταν ανήλικοι το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι τέλεσαν τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνταν.

Στο άκουσμα της απόφασης, η μητέρα του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη έκλαψε με λυγμούς και έπεσε στην αγκαλιά του συζύγου της!  

Click4more: Ένοχοι οι κατηγορούμενοι στην πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα του αδικοχαμένου σπουδαστή

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης δηλώσεις έκαναν ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, ο νομικός εκπρόσωπος των καταδικασθέντων, αλλά και ο Ανδρέας Γιακουμάκης.

Δείτε το βίντεο του epirus-tv-news.gr με όλες τις δηλώσεις (σ.σ. τελευταίος ο κ. Γιακουμάκης):

Δίκη Γιακουμάκη: Αυτές είναι οι ποινές των «8» 

Οι ποινές του δευτεροβάθμιου εφετείου που έκρινε την υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα, διαμορφώνονται ως εξής:

– 30 μήνες φυλάκιση για τους 5 ενήλικες.

– Η εκτέλεση των ποινών έχει ανασταλτικό χαρακτήρα 3 ετών.

– Κοινωφελής εργασία 100 ωρών για τους 3 ανήλικους σε αρμόδιο φορέα.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η Έδρα του δικαστηρίου απέρριψε τα υπόλοιπα αιτήματα περί ελαφρυντικών που αιτήθηκαν οι δικηγόροι των κατηγορουμένων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις